ΕΠΟΛ: Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή

Η ΕΠΟΛ γνωστοποίησε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή...

"ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 20/05/2019
ΘΕΜΑΤΑ:

1. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΕΜ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ 13/04/2019

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΜ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ (Α.Μ. ΚΟΠ 204642) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ

2. ΑΓΩΝΑΣ: ΔΥΝΑΜΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΙΑΣ 13/04/2019

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ (Α.Μ. ΚΟΠ 37890) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Β. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΔΡΕΟΥ (Α.Μ. ΚΟΠ 39757) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ (Α.Μ. ΚΟΠ 40085) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Α.Μ. ΚΟΠ 37966) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ε. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 7.1 ΤΗΣ «ΕΝΙΑΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΚ 2018-2019.»
ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ".