Ετήσια Εκδήλωση ΕΠΟΠΛ – Απονομές (φώτος)

΄Εγινε με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Τελική Εκδήλωση της ΕΠΟΠΛ μαζί με την Τελετή Απονομών, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, στη Λευκωσία.
 
Η όλη Εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη που τον εκπροσώπησε το Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Δώρα Κυριάκου, η οποία μετέφερε το χαιρετισμό και τη διαβεβαίωσή του για στήριξη του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.
 
Στην Εκδήλωση είχαν την τιμητική τους τα διακριθέντα Σωματεία σε κατάταξη και ήθος καθώς και οι διακριθέντες Ποδοσφαιριστές.
 
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Κ. Χριστοφή, αναφέρθηκε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στάθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα των Σωματείων και ζήτησε πρόσθετο ενδιαφέρον και βοήθεια από τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ.
 
Ιδιαίτερη μνεία για κάθε Σωματείο ξεχωριστά, έκανε ο Σάββας Κοσιάρης που είχε το ρόλο του Παρουσιαστή της Εκδήλωσης, αναφέροντας γνωστά και άγνωστα στοιχεία, από τα δημοσιεύματα του τύπου των περασμένων δεκαετιών.
 
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου και ο φίλος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Σμυρίλλης χαιρέτησε την Εκδήλωση και ευχαρίστησε για την εκτίμηση που τρέφει η ΕΠΟΠΛ και τα Σωματεία της στο πρόσωπό του.
 
Στην Εκδήλωση εκτός από τους προαναφερθέντες, παρέστησαν ο κ. Ελισσαίος Μιχαήλ Μέλος της Γραμματείας της ΣΕΚ, ο κ. Αλέκος Πατσαλίδης Μέλος της Δ.Ε. ΕΠΟΠΛ και Μέλος της ΑΔΕΑΠ ΣΤΟΚ, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Κακουλλής, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ κ. Σάββια Ορφανίδου, εκπρόσωποι άλλων Ομοσπονδιών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέας Μιχαήλ και Διαιτητές Μέλη του, τα Σωματεία μας, καθώς και οι φίλοι της ΕΠΟΠΛ κ. Κωστάκης Σωφρονίου Διευθυντής της Εταιρείας Σωφρονίου Ηλεκτρόνικς – μόνιμος δωροθέτης της ΕΠΟΠΛ, ο κ. Λάκης Μιτσίδης πρώην Διοικητικό Στέλεχος του ΚΟΑ και άλλοι.
 
Επίσης ανακοινώθηκε εισφορά εκ μέρους της ΕΠΟΠΛ, στην οικογένεια του φίλαθλου του ΑΠΟΕΛ Γαβρίλη Νικολάου, που έχασε τη ζωή του πρόσφατα.
 
ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΟΠΛ χορηγεί και αθλοθετεί η Φίλαθλος Εταιρεία Carlsberg.