Με ανάρτηση στα social media ο προπονητής της Ομόνοιας 1948 Μιχάλης Σεργίου κάνει τον απολογισμό του στην άπόλυτα επιτυχημένη πρώτη σεζόν της ομάδας.
Αναλυτικά:
"Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ποδοσφαιριστές μου για την σκληρή δουλειά, την θέληση και την αφοσίωση που είχαν όλη την χρονιά, 10 μήνες σκληρής δουλειάς.. είναι τιμή μου που δούλεψα μαζί τους..! Στην διοίκηση της ΟΜΑΔΑΣ μας που μας παρείχαν ότι χρειαζόμασταν και στάθηκαν σαν βράχος δίπλα απο την ΟΜΑΔΑ..!! Και τέλος στον υπέροχο μας κόσμο που ήταν στο πλευρό μας απο την πρώτη μέρα και έδινε τεράστια δύναμη στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..!
Περάσαμε δύσκολες στιγμές πρίν 1 χρόνο, ακούσαμε πολλά, στην πορεία ακούσαμε ακόμα πιο πολλά απο διάφορους..και εγώ προσωπικά, και οι ποδοσφαιριστές μας, και η διοίκησή μας..!!σε αυτούς δεν έχω να πώ πολλά, μόνο τροπαια..!!"