ΑΠΕΠ για ξυλοδαρμό: Τα ερωτήματα, οι αποκρύψεις και οι απειλές

Μέσα από ανάρτηση της στα social media η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς τοποθετείται για την καταγγελία που έγινε εναντίον του προπονητή της ομάδας για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή του Εθνικού Λατσιών.

Η επίσημη τοποθέτηση: 

"Αναφορικά με τα όσα διέρρευσαν στον τύπο σχετικά με επεισόδιο του προπονητή μας με ποδοσφαιριστή του Εθνικού Λατσιών, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Και ρωτούμε:
1. Αφού έγινε το επεισόδιο, όπως λεν, γιατί ο διαιτητής δεν απέβαλε τον προπονητή μας;
2. Γιατί δεν καλέστηκε ασθενοφόρο, αφού χρειαζόταν ιατρική φροντίδα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο; Συνέχισε να αγωνίζεται και μετά θυμήθηκε ότι ήταν τραυματίας;
3. Γιατί δεν αναφέρει τίποτε περί του συμβάντος ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος; Παρεπιπτώντος, ο διαιτητης κατά.την ανάπαυλα απέβαλε 1 ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ, 2 του Εθμικού Λατσιών και τον προπονητή του Εθνικού.
4. Γιατί μετά.το τέλος του αγώνα, τόσο ο προπονητής μας όσο και ένας.ποδοσφαιριστής μας, δέχθηκαν, από απόκρυψη; τηλεφώνημα με απειλές κατά της ζωής τους;

Η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα για να πληγεί το σωματείο μας, έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής. Ο κόμπος έφτασε στο κτένι, γιαυτό και εμείς δε θα καθίσουμε πλέον με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, πάντα σε νόμιμα πλαίσια, για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Είμαστε το μόνο σωματείο της ορεινής Κύπρου που αντέχουμε στα τόσα προβλήματα και είμαστε συνεχώς στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Δε δεχόμαστε από κανένα να καθορίζει την τύχη του σωματείου μας".