ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διγενή/ "Οδύνη και θλίψη για τον χαμό του Σταυρή μας"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διγενής Μόρφου αναφέρεται στον χαμό του ΣΤΑΥΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ...

Αναλυτικά:

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Το ΔΣ , οι προπονητές , οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου μας εκφράζουν την οδύνη και την θλίψη τους για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μεγάλου φίλου του Σωματείου μας ΣΤΑΥΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ. Του Σταυρακκα μας...

Ο Σταυρής κόσμισε το Κυπριακό ποδόσφαιρο με την παρουσία του και δίδαξε σε όλους ότι πάνω από όλα στο ποδόσφαιρο είναι το ήθος...

Η παρουσία του στην ομάδα μας στις δύσκολες εποχές αμέσως μετά την προσφυγιά ήταν καταλυτική και βοήθησε αφάνταστα την ομάδα να επιβιώσει.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον χαμό του Σταυρή μας...Η τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μας μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του και το ιστορικό της παρουσίας του στην ομάδα...έδωσαν όλοι όρκο τιμής ότι θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το φετινό τρόπαιο για να το αφιερώσουν στον Σταυρή και να του φέρουν το τρόπαιο εκεί όπου αύριο θα αναπαυθεί για τελευταία φορά.

Το ΔΣ του Σωματείου θα αντιπροσωπεύτει αύριο στην κηδεία στην Λεμεσο και θα καταθέσει στεφάνι, οι σημαίες στο οίκημα του Σωματείου θα κυματίζουν μεσιστιες για το επόμενο τριήμερο, θα αναρτηθεί φωτογραφία του εκλιποντως σε περίοπτη θέση στο προσωρινό μας οίκημα στη Λευκωσία και τέλος η πρώτη μας ομάδα θα αγωνιστεί στα επόμενα 2 επίσημα παιχνίδια του με μαύρο περιβραχιονιο.

Καλό ταξίδι Σταυρή μας...Και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει...

ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .
Δ.Σ"