"Είναι… τελικός! Ο κόσμος να έρθει γιατί η ομάδα το αξίζει"

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Διγενή Μόρφου, Δημήτρης Χατζησάββα, ενόψει του ντέρμπι κορυφής για τη Γ΄Κατηγορία, που θα γίνει την Κυριακή με την Ομόνοια Ψευδά στο Μακάρειο.

Ο επιθετικός της προσφυγικής ομάδας, μας ανέφερε…

Για το ματς και τον αντίπαλο... “Βλέπουμε το ματς σαν τελικό. Να κερδίσουμε για τον προπονητή και τον πρόεδρο και να αποδείξουμε πως στα τελευταία παιχνίδια αδικήσαμε τον εαυτό μας. Είδαμε ξανά την Ομόνοια Ψευδά και ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία. Θα κτυπήσουμε πάνω στα αδύνατα σημεία τους και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση”.

Για τα κακά αποτελέσματα... “Μας πείσμωσαν τα αρνητικά αποτελέσματα, γιατί είχαμε πολλές καλές παρουσίες, ακόμα καλύτερες κι από τα ματς που κερδίζαμε. Λίγο η τύχη και λίγο η συγκέντρωση που δεν είχαμε σε κάποια σημεία, μας στέρησαν τις νίκες. Είναι η ευκαιρία μας την Κυριακή να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Θα δώσουμε το 1000% για τη νίκη”.

Για τον κόσμο... “Παρά τα κακά αποτελέσματα η διοίκηση και ο κόσμος είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Τους περιμένουμε να έρθουν και καλούμε και άλλους που δεν έρχονταν μέχρι τώρα να το κάνουν γιατί αυτή η ομάδα αξίζει τα καλύτερα”.

Για τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους... “Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ για να κερδίζει η ομάδα πάνω από όλα. Σίγουρα ο στόχος ήταν η άνοδος όμως με όσα δείξαμε πριν τα αρνητικά αποτελέσματα θα είναι άδικο για τους εαυτούς μας να μην κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα”.