Οι συμπαίκτες-φίλοι και ΣΚΟΡΕΡ του ντέρμπι στο KERKIDA

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησαν δηλώσεις οι σκόρερ της νίκης του Διγενή Μόρφου επί της Ομόνοιας Ψευδά στο ντέρμπι κορυφής της Γ΄Κατηγορίας.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χατζησάββα και τον Θεόδοτο Αργυρού που πέτυχαν από δύο γκολ στο 4-1 υπέρ της προσφυγικής ομάδας. Οι δυο τους είναι εκτός από συμπαίκτες και καλοί φίλοι ενώ έχουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια κοινή πορεία αφού ήταν για τρία χρόνια στον Χαλκάνορα και φέτος είναι στον Διγενή.

Για το ματς…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ… “Το θέλαμε πολύ, το δείξαμε από το πρώτο λεπτό και η αλήθεια είναι πως μας βγήκε απόλυτα το παιχνίδι. Ήταν αυτό που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, όπου παίζαμε καλύτερα και από ματς που κερδίσαμε. Αυτή τη φορά μας βγήκε στο 100% και για αυτό σκοράραμε και νωρίς. Μείναμε με 10 παίκτες όμως εκεί που πίστεψε ο αντίπαλος πως μπορεί να πάρει κάτι, κάναμε την αντεπίθεση και τελειώσαμε το ματς με τέταρτο γκολ”.

ΘΕΟΔΟΤΟΣ… “Και στα προηγούμενα ματς είχαμε καλή απόδοση όμως τα αποτελέσματα ήταν ατυχή. Με την Ομόνοια Ψευδά ήρθαν πιο εύκολα τα γκολ και έτσι κερδίσαμε ένα ντέρμπι πρωτοπόρων που ανεβάζει τη ψυχολογία μας”.

Για τα γκολ τους…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ… “Είμαι χαρούμενος για τα γκολ αφού σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σκόραρα δύο φορές και δύο φορές ο Θεόδοτος. Μάλιστα στο δεύτερο γκολ του συνεργαστήκαμε”.

ΘΕΟΔΟΤΟΣ “Είναι σίγουρα πιο σημαντικό να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι. Αυτό που κοιτάζω πρώτα είναι να κερδίζει η ομάδα. Ξεχωρίζω σίγουρα το πρώτο γκολ που ήταν μια ωραία εκτέλεση, όμως και το δεύτερο ήταν μια ομαδική προσπάθεια”.

Για το που αφιερώνουν τη νίκη…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ… “Από τον πανηγυρισμό μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Το γκολ το αφιέρωσα στον προπονητή μας Κώστα Λοϊζου που ήταν τιμωρημένος στην κερκίδα και στον πρόεδρο, Κρις Σοφρωνίου, που μας δίνει τα πάντα με τη σημασία της λέξης”.

ΘΕΟΔΟΤΟΣ… “Τη νίκη αυτή σίγουρα την αφιερώνω στο προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του Διγενή. Έστω κι αν ήρθαν ατυχή αποτελέσματα ήταν πάντα δίπλα μας. Επίσης αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο του Διγενή που βλέπει τα τελευταία χρόνια την ομάδα να μην έχει ανάλογη πορεία με την ιστορία της. Φέτος που άλλαξαν κάποια πράγματα να σταθούν δίπλα μας και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”.

Για τον κόσμο…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ… “Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που την προσέλευση του θα ζήλευαν και ομάδες Β΄Κατηγορίας. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου γιατί τους νιώσαμε πραγματικά κοντά μας και νομίζω τους ανταμείψαμε με τον καλύτερο τρόπο”.

ΘΕΟΔΟΤΟΣ… “Είναι σίγουρα διαφορετικό να παίζεις σε ένα γήπεδο που έχει κόσμο με ένα γήπεδο που δεν είναι γεμάτο. Ανεβάζεις την απόδοση σου μόνο που βλέπεις τον κόσμο στην κερκίδα”.

Για τη συνέχεια…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ… “Αν δεν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι δεν θα έχει καμία απολύτως αξία η νίκη στο ντέρμπι. Η νίκη που κάναμε σίγουρα βοηθάει για την άνοδο, όμως για το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε απαραίτητα και το επόμενο με τον Αχυρώνα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, η οποία καίγεται για βαθμούς. Πρέπει να πάμε με τον ίδιο ζήλο και πάθος για τη νίκη”

ΘΕΟΔΟΤΟΣ… “Έχουμε ένα πλεονέκτημα πλέον για την άνοδο.  Για το πρωτάθλημα υπάρχει ακόμα δρόμος. Είναι η Ομόνοια Ψευδά με την οποία για να είμαστε στην ίδια θέση με τους ίδιους βαθμούς σημαίνει ότι είμαστε οι δύο πιο σοβαροί διεκδικητές, μαζί και με την Ξυλοτύμπου που ακολουθεί. Μένουν ακόμα 10 αγώνες, άρα 30 βαθμοί. Όποίος χάσει τους πιο λίγους στα  επόμενα παιχνίδια θα έχει το πλεονέκτημα. Προς το παρόν είμαστε στην ίδια θέση”.

Το σχόλιο του... ενός για τον άλλο!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ… "Είμαστε τέσσερα χρόνια συμπαίκτες και καλοί φίλοι, έτσι ξέρει ο καθένας το παιχνίδι του άλλου. Το λιγότερο που αξίζει να αγωνίζεται ο Θεόδοτος κατά τη γνώμη μου είναι η Β΄Κατηγορία”.

ΘΕΟΔΟΤΟΣ… “Είμαστε αρκετά χρόνια συμπαίκτες και φίλοι. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης που κάθε ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της. Είναι επίσης ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Εντός και εκτός γηπέδου είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Διγενής Μόρφου - Ομόνοια Ψευδά (Φωτορεπορτάζ)