"Ελπίζουμε τα δυο σωματεία της Μόρφου να ξαναβρεθούν μαζί στο δημοτικό μας στάδιο"

Ο Πρόεδρος του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, Κρις Σωφρονίου ευχαριστεί τον Πρόεδρο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της ΑΕΜ Μόρφου για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε η ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Αγαπητέ Κε Κασίνη,

Θα ήθελα εκ μέρους μου προσωπικά και του Διοικητικού Συμβουλίου να σας ευχαριστήσω θερμά για την συγχαρητήρια επιστολή που λάβαμε με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Οι αγώνες που δίνει το προσφυγικό μας σωματείο εντός αγωνιστικού χώρου είναι αγώνες για να μας θυμίζουν την κατεχόμενη μας Μόρφου ώστε να παραμένει άσβεστη η φλόγα της επιστροφής στις πατρογονικές μας εστίες με ελπίδα ότι τα δυο σωματεία της Μόρφου θα ξαναβρεθούν μαζί στο δημοτικό μας στάδιο ως τη φυσική τους έδρα αγωνιζόμενοι μαζί αλλά και φιλοξενώντας αντιπάλους από όλη την Κύπρο.

Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα αν εσείς και το διοικητικό συμβούλιο σας παρευρέθητε ως επίσημοι προσκεκλημένοι το Σάββατο 20 Απριλίου / Κυριακή 21 Απριλίου στις 3.30 το απόγευμα στο Μακάριο Στάδιο για να γιορτάσουμε μαζί σε μια Πανμορφίτικη εκδήλωση που θα δώσει το μήνυμα ότι εμείς οι Μορφίτες παραμένουμε ενωμένοι και ότι οι άνθρωποι και τα σωματεία της πόλης μας συνεχίζουν τον αγώνα για επιστροφή και δικαίωση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κρίς Σωφρονίου

Πρόεδρος Διγενή Ακρίτα Μόρφου