Ενημέρωση/Κάλεσμα από τον Διγενή

Ανακοίνωση από τον Διγενή Μόρφου με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, ο οποίος θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα:

Το ΔΣ του Σωματείου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για τα παρακατω:

1. Καλούμε τον κόσμο του Διγενή και της Μόρφου όπως παραστούν σύσσωμοι αύριο το απόγευμα στις 4 στο Μακάριο ΣΤΑΔΙΟ για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου και να χειροκροτήσουμε τους λεβέντες πρωταθλητές ποδοσφαιριστές μας.

2. Αμέσως μετά την λήξη του αυριανού τελευταίου αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην ομάδα μας από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και θα ακολουθήσει σύντομο τελετουργικό.

3. Στον αυριανό αγώνα δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

4. Στην είσοδο του σταδίου και κατά την διάρκεια του αγώνα θα διατίθενται επετειακές φανέλες της ομάδας οι οποίες θα τιμώνται προς €10.

5. Κατά την διάρκεια του σύντομου τελετουργικού θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε αθλητές της ομάδας που πρόσφεραν στο Σωματείο...στα δύσκολα χρόνια μετά την προσφυγιά...

Μορφιτισσα , Μορφίτη ας μετατρέψουμε τον αυριανό πανηγυρικό αγώνα της ομάδας μας σε ένα πανμορφιτικο συλλαλητήριο διατρανωσης της θέλησης και της αποφασιστικότητας μας για επιστροφή στην πατρώα γη μας...

ΟΣΟ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΖΕΙ...Ο ΜΟΡΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΤΕΡΕΙ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ