ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ: ''Επιστρέφουμε δυναμικά/Θέλω να μείνω'' (βίντεο)

Διαβάστε τι δήλωσε στο www.kerkida.net ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Μόρφου Άριστος Αριστοδήμου μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και κατ’ επέκταση του νταμπλ. 

''Αποδείξαμε ότι δικαίως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν νομίζω η κορυφαία ομάδα.  Το δείξαμε και σήμερα αφού από το πρώτο ημίχρονο καθαρίσαμε τον τελικό. Σίγουρα για ένα σωματείο όπως είναι ο Διγενής είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει στα σαλόνια της δεύτερης κατηγορίας με το νταμπλ. Νομίζω η χρονιά ήταν εξαιρετική. Πετύχαμε και τους δύο στόχους που είχαμε στο μυαλό μας.  Τα καλύτερα έρχονται…''

Για την επόμενη μέρα και την επιστροφή στην Β’ κατηγορία είπε:  ''Φαίνεται ότι επιστρέφουμε δυναμικά. Έχουμε ένα συμβούλιο που είναι πάντα δίπλα μας. Κάνουν πολύ καλή δουλειά όλα τα παιδιά του διοικητικού συμβουλίου. Έχουμε πλέον ένα έμπειρο προπονητικό τιμ που μπορεί να κάνει σωστή στρατηγική για τη β’ κατηγορία. Είμαστε πιστεύω σε πολύ καλό δρόμο''. 

Για το που αφιερώνει το νταμπλ είπε: ''Προσωπικά το αφιερώνω στον γιό μου Μιχαήλ και στην γυναίκα μου Άντρη που με άντεξαν όλη αυτή την χρονιά.  Επίσης στην μητέρα, στον πατέρα μου. Για μ’ ένα στα 35 μου ήταν άθλος να πετύχω το νταμπλ με τον Διγενή. Τα κατάφερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο''. 

Για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα είπε: ''Κατά 99,9% θα παραμείνω στον Διγενή Μόρφου. Θέλω να μείνω, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Νομίζω πως ακόμη έχω να προσφέρω στον Διγενή''.