"Ήταν μια πολύ καλή σεζόν/Έχω προτάσεις για τη νέα χρονιά"

Η φετινή σεζόν ήταν ονειρική για τον Διγενή Μόρφου, που πέτυχε το νταμπλ. Από τους πρωταγωνιστές της πορείας ήταν ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης. Ο 21χρονος Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός έκλεισε την χρονιά με 30 συμμετοχές και 8 γκολ.

Δείτε όσα λέει στο www.kerkida.net για όσα έζησε φέτος αλλά και την νέα χρονιά...

-Βασίλη πως ήταν η σεζόν φέτος στον Διγενή; Φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να κλείσει με νταμπλ;

"Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε πολύ καλά. Ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο στην 2η κατηγορία, η πορεία όμως έδειξε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο νταμπλ, με την παρόδου του χρόνου πίστεψα πραγματικά ότι είναι εφικτό να κατακτήσουμε και το κύπελλο έτσι όπως και έγινε".

-Προσωπικά πως τα πήγες, είσαι ευχαριστημένος; Αντιμετώπισες κάποιες δυσκολίες;

"Σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ ότι έκανα μια πολύ καλή χρόνια και αυτό πιστεύω ότι φάνηκε. Είμαι ευχαριστημενος από τον εαυτό μου αλλά πάντα επιδιώκω το καλύτερο δυνατό. Δόξα τον Θεό δεν είχα τραυματισμούς, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ήταν συνέχεια δίπλα σε όλους μας και αυτό πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο στην απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών όπως και στην δίκη μου".

-Θα είσαι και τη νέα σεζόν στον Διγενή, έχεις συμβόλαιο με την ομάδα;

"Το συμβόλαιο μου με τον Διγενή έχει τελειώσει αλλά η ομάδα μου έχει κάνει πρόταση ανανέωσης. Επίσης έχω ακόμα δυο προτάσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας".

-Πως βλέπεις την προοπτική της 2ης κατηγορίας; Γενικά ένα σχόλιο για τη νέα σεζόν...

"Έτσι όπως έχει προγραματιστει το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, πιστευω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Κάνεις δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αλλά θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και οι ομάδες θα είναι πολύ ανταγωνιστικές".