"Κακό ξεκίνημα/ Να σηκώσουμε κεφάλι"

Η Ελπίδα Αστρομερίτη μέσα από ανάρτηση της αναφέρεται στην βαριά ήττα της ομάδας από τη Ολυμπιάς Λυμπιών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας.

Η ανάρτηση:

"ΕΛΠΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 1-4

Δεύτερη ήττα δέχθηκε η ομάδα μας από την ομάδα της Ολυμπιάδας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ κατηγορίας.

Αν και η ομάδα μας ήταν σαφώς βελτιωμένη από το παιχνίδι της πρεμιέρας πάλι δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το εύκολο γκολ.

Προηγήθηκε η ομάδα της Ολυμπιάδας στην πρώτη της ουσιαστικά επίθεση μόλις στο 5' λεπτό.

Μετά το γκολ η ομάδα μας ανέβηκε και πέσαμε την Ολυμπιάδα δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε. Τα καταφέραμε στο 30' με τον Στέφανο Μιχαήλ με ωραίο κοντινό πλασέ.

Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε το 1-2 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου σε μια σχετικά ακίνδυνη φάση. 
Το 1-3 διαμορφώθηκε μόλις στο 3' λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου δίνοντας μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα στον αντίπαλο.

Προσπαθήσαμε στην συνέχεια να μειώσουμε το σκορ και να ξαναμπουμε στο παιχνίδι αλλά κάπου η αστοχία μας και έλλειψη ψυχραιμίας δεν μας επέτρεψαν να σκοράρουμε.

Προς τον τέλος του αγώνα ηρθε μοιραία και το 1-4 μετά από μια αντεπιθεση της Ολυμπιαδας.

Για μας είναι σίγουρα ένα κακό ξεκίνημα τις σεζόν και όχι αυτό που προσδοκούσαμε. 
Μακριά από υπερβολικές αντιδράσεις και αναλύσεις να σηκώσουμε το κεφάλι και με ψυχραιμία και ηρεμία να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Η ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ. και είναι δίπλα τους όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.

ΠΑΜΕ ΕΛΠΙΔΑ !!".