"Σημαντική εκτός έδρας νίκη"

Η Ελπίδα Αστρομερίτη νίκησε με 3-1 τον Εθνικό Άσσιας και πήρε ένα σημαντικό τρίποτνο ενόψει της δύσκολης συνέχειας...

Η ανάρτηση της Ελπίδας..

"ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ = 1-3

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα χθες κερδίζοντας 1-3 την πολύ καλή ομάδα του Εθνικού Άσσιας.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο μας τρίποντο το οποίο συνοδεύτηκε με ακόμα μία καλή εμφάνιση με κύρια χαρακτηριστικά το πάθος και την δύναμη.

Η ομάδα της Άσσιας κατέβηκε αποφασισμένη να επιβάλει το δικό της παιχνίδι και μπήκε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά. Βρήκε όμως απέναντι της πανέτοιμη την ομάδα μας η οποία με σωστή τακτική και πειθαρχεία έλεγξε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης.

Προηγηθήκαμε στο 19' λεπτό μετά από κοντινό πλασέ του Ι.Στουππή μετά από δυνατό σουτ του Π.Αντωνίου και ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα.

Βρήκε και η Άσσια με την σειρά της τις δικές τις ευκαιρίες να ισοφάριση με αποκορύφωμα την φάση του 35' όπου βγήκε από πλάγια τετ-α τετ ο αντίπαλος επιθετικός αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό και χθες Χ.Κουκουμά..

Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε το ίδιο καλά δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις να σκοράρουμε και ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν η αλλαγή στο 60' όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Λ.Χαραλάμπους στην θέση του Ι.Στουππή ο οποίος μερικά λεπτά αργότερα έκανε αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας πέναλτι μετά από ανατροπή του από αντίπαλο.

Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτέλεσή ο συνήθης ύποπτος Ι.Κατσιάμης πετυχαίνοντας το 0-2.

Δεν τα έβαλε κάτω η ομάδα της Άσσιας και πίεσε περισσότερο την ομάδα μας προσπαθώντας να μειώσει το σκορ πράγμα που κατάφερε στο 83' λεπτό μετά από μπαλιά πίσω από την πλάτη της άμυνας μας και κοντινό πλασέ.

Στα εναπομείναντα λεπτά προσπάθησε η Άσσια να φθάσει στην ισοφάριση χωρίς επιτυχία. Στο 90' σε μία πάρα πολύ ωραία αντεπίθεση η οποία άρχισε με το γρήγορο παίξιμο του τερματοφύλακα μας Κουκουμά η μπάλα έφθασε στα πόδια του Λ.Χαραλάμπους ο οποίος με δυνατό σπριντ πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και έδωσε έτοιμο γκολ για τον Π.Αντωνίου ο οποίος σημείωσε το τελικό 1-3.

Το μυαλό μας τώρα είναι στο παιχνίδι κυπέλλου τις ερχόμενης Τετάρτης εκτός έδρας με την Ομόνοια Ψευδά.

Ένα παιχνίδι το οποίο το παίρνουμε πάρα πολύ σοβαρά καθώς ένας από τους φετινούς μας στόχους όπως έχουν καθοριστεί από την αρχή της σεζόν είναι να προχωρήσουμε όσο ποιο βαθιά γίνεται στον θεσμό του Κυπέλλου".