"Μείναμε πάλι με τις καλές εντυπώσεις"

Μέσα από ανάρτηση της η Ελπίδα Αστρομερίτη αναφέρεται στην ήττα της ομάδας από την Αμαθούς Αγ. Τύχωνα την αγωνιστική που μας πέρασε.

Η ανάρτηση:

"ΑΜΑΘΟΥΣ ΑΓ.ΤΥΧΩΝΑ - ΕΛΠΙΔΑ = 3-1

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος μένοντας πάλι μόνο με τις καλές εντυπώσεις.

Μόλις στο 1' λεπτό βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 μετά από αμυντικό λάθος.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία στην συνέχεια είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο με πολύ καλή κυκλοφορία δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις για γκολ αλλά υστερούσαμε πάντα στην τελική πάσα.

Στο 21' και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού σε μία ξαφνική αντεπίθεση διπλασίασε τα τέρματα της η Αμαθούς.
Ήταν μόλις το δεύτερο σουτ εντός εστίας μας και το σκορ ήταν ήδη 2-0.

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν διαμορφώθηκε το 3-0 στο 45'.

Προσπαθήσαμε στην επανάληψη αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε σε 3-1 με τον Π.Αντωνίου στο 75' ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο.

Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός όχι τόσο για τις συνολικές μας εμφανίσεις αλλά για την δυστοκία μας να εξαργυρώνουμε τις καλές μας εμφανίσεις με βαθμούς. Κατά γενική ομολογία η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών αλλά δυστυχώς χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ψύχραιμα η τεχνική ηγεσία και το Δ.Σ. είναι σε συζήτησή και μακριά από ακρότητες αλλά και συναισθηματισμούς θα αποφασίσουν διορθωτικές κινήσεις με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας.

Στο ερχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Π.Ο. Ορμήδειας οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα είναι αποτυχία. Πρέπει επιτέλους να εξαργυρώσουμε την όλοι μας προσπάθεια και με βαθμολογικό κέρδος".