"Αφιερωμένα στην οικογένειά μου, στην Αγγλία" (βίντεο/φώτος)

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Σαμ Σιαμπάν, ένας εκ των πρωταγωνιστών του Εθνικού Άσσιας στη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού Λατσιών με 3-0, στο ντέρμπι παραμονής για το πρωτάθλημα Γ΄Κατηγορίας.

Ο Αγγλοϊρανός επιθετικός που σκόραρε δύο γκολ για την ομάδα του, τα αφιέρωσε στα αγαπημένα του πρόσωπα ενώ μας μίλησε για τους προσωπικούς και ομαδικούς του στόχους.

Για το ματς... “Πάντα ήμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας και νομίζω ήρθαμε σε αυτό το ματς να πάρουμε τη νίκη και παίξαμε πολύ καλά”.

Για τα γκολ του... "Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις, θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου στην Αγγλία, πάντα με υποστηρίζουν, οπότε θέλω να το αφιερώσω σε αυτούς".

Για τις ευκαιρίες που έχασε πριν τα γκολ... “Έχασα μερικές στο πρώτο μέρος. Συμβαίνει. Nόμιζα πως δεν είναι γραφτό να γίνει. Όμως μπήκα στο δεύτερο μέρος και η μπάλα πήγε στα δίχτυα και κερδίσαμε το παιχνίδι”.

Για τους στόχους του... “Είμαι 23 και παίζω τώρα εδώ, ελπίζοντας πως θα ανεβώ ψηλά βήμα βήμα. Ελπίζω μια μέρα να παίξω στην Tοπ κατηγορία”.

Για τις εντυπώσεις του από την Κύπρο... “Ο μάνατζερ μου μίλησε με μερικές ομάδες της Κύπρου και αποφάσισα να έρθω στην ομάδα της Άσσιας. Μου αρέσει πολύ στην Κύπρο, είναι μια ωραία χώρα, ο καιρός είναι τέλειος, δεν είναι σαν την Αγγλία όπου βρέχει συνεχώς και κάνει κρύο. Εδώ είναι υπέροχα”. 

Για τον στόχο της ομάδας... “Ήμασταν στην προτελευταία θέση, όμως θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες και να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία”.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ