"Για εμάς δεν ήταν έκπληξη… Νιώθω ότι τώρα ξεκινάω!"

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Αντρέας Παπαναναστασίου του Εθνικού Άσσιας.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ αναφέρθηκε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Ξυλοτύμπου, αλλά και στους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους.

Για το διπλό επί της Ξυλοτύμπου… “Μπορεί να ξεχώρισε όμως για εμάς δεν ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα. Ούτε ότι ήταν διπλό ούτε ότι ήταν 4-0, γιατί ήταν περίπου το σκορ που δικαιούμασταν στα παιχνίδια που παίξαμε τον Μάρτη. Σε όλα ήμασταν πολύ άτυχοι και κάποια φάση έπρεπε να μπουν οι ευκαιρίες. Έτσι ήρθαν όλα μαζεμένα στο παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου που είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες και ειδικά τον Άθω Σολωμού που είχε τέσσερις ασιστ. Φάνηκε και η δουλειά του προπονητή μας γιατί είχαμε πολύ καλή φυσική κατάσταση με πολύ καλά τρεξίματα".

Για τον στόχο τους… “Τελείωσε κατά 99% το θέμα της διαβάθμισης ενώ έχουμε και 1% πιθανότητα για την άνοδο. Θα παλέψουμε τα τρία παιχνίδια χωρίς άγχος και ότι βγει. Όσο υπάρχουν βαθμολογικές πιθανότητες το κυνηγάμε. Όπως και να έρθουν τα πράγματα για μια ομάδα που ήταν τελευταία τον Οκτώβρη να είμαστε το πιο πιθανόν στην πέμπτη θέση είναι τεράστια επιτυχία”.

Για τη δική του σεζόν… “Ήταν πολύ καλή η σεζόν μου γιατί πέρσι είχα ένα τραυματισμό και έπαιξα μόνο τρία παιχνίδια, όμως φέτος είμαι στην καλύτερη μου σεζόν που βοηθώ την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά. Παρόλο που είμαι από τους πιο μεγάλους νιώθω ότι τώρα ξεκινώ σε θέμα δυνάμεων. Στόχος για μένα κάθε χρόνο είναι να είμαι καλύτερος και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Τώρα που υπάρχουν και τα βίντεο μπορούμε να κρατούμε λίγες στιγμές. Κάτι που δεν είχαμε πριν. Γιατί κάποια μέρα αυτό τελειώνει και μένουν οι στιγμές”.

Για το κλίμα στην ομάδα… “Παρόλο που είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλες οι ομάδες, το κλίμα ήταν πάντα πολύ καλό. Μας βοήθησαν και τα ξένα παιδιά που ήρθαν φέτος. Ο Σιαμπάν, ο Άντριου, ο Κώστας ο τερματοφύλακας και ο Τζέικ που ήρθε στο τέλος. Και εμείς βοηθήσαμε τους νεαρούς να μπουν στην κατηγορία”

Για τον Άγη Καμένο.. “Η συμβολή του Άγη ήταν σημαντική γιατί ήξερε τα αποδυτήρια και την κατηγορία. Ξέρει πως πρέπει να προπονείσαι σαν δεύτερη κατηγορία για να ξεχωρίσεις στην τρίτη”.