Συμφωνία με Κλεοβούλου και Ευαγγέλου

Ανακοίνωση από τον Εθνικό Λατσιών:

"Με τον Αλέξανδρο Κλεοβούλου και στην νέα χρονιά κάτω από τα δοκάρια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για την νέα χρονιά με τον έμπειρο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Κλεοβούλου. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Κλεοβούλου την θεωρούμε μεγάλη επιτυχία γιατί θα έχουμε ένα έμπειρο και πολύ καλό τερματοφύλακα που θα εγγυάται την ασφάλεια της αμυντικής μας γραμμής.

Ο Κλεοβούλου αγωνίστηκε και στην περυσινή χρονιά με την ομάδα μας και γνωρίζουμε πόσο μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε για άμεση επάνοδο στην Γ΄ Κατηγορία. Χαιρόμαστε για την παραμονή του Κλεοβούλου στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και να πανυγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο μας στην Γ΄ Κατηγορία".

"Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ευαγγέλου για τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Ο ταλαντούχος νεαρός αμυντικός είναι γέννημα θρέμα της οικογένειας του Εθνικού αφού τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ήταν στις ακαδημίες της ομάδας μας. Η εξέλιξη του ήταν και είναι αξιοθαύμαστη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα είναι και τη νέα χρονιά μαζί μας, στυλοβάτης της αμυντικής μας γραμμής.

Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα του Εθνικού".