Τέλος η σεζόν με... πληρωμές

Ανακοίνωση από τον Χαλκάνορα Ιδαλίου… 

Τέλος σαιζόν με πληρωμές στον Χαλκάνορα

Η λήξη της περιόδου για την ομάδα μας έγινε εχθές μετά την τελευταία προπόνηση στο MIKEL Δαλίου , για ένα καφέ αφού η μέρα δεν προσφερόταν για δείπνο. Με μια μικρή ομιλία ο Προέδρος κ. Λοΐζου Παπαλοΐζου αποχαιρέτισε τους παίκτες αφού προηγήθηκε η ανακοίνωση της συνέχειας της συνεργασίας του Χαλκάνορα με το Προπονητή Νώντα Χριστινάκη τον γυμναστή Έρικ Σακαρίδη και της ανανέωσης των συμφωνιών, με τις σχετικές υπογραφές, με τους Νίκο Παπαζαχαρίου , Ζάνο Μυτίδη, Κωνσταντίνο Ανθίμου , Χριστόφορο Κωνσταντινίδη , Μαρίνο Πέζουνο, Χρίστο Νικολάου , Ανδρέα Δημητρίου και Μιχάλη Κοναρή. 
Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι συνομιλίες με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, αφού πρόθεση της ομάδας είναι να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας.

Με τη λήξη της ομιλίας του Προέδρου οι παίκτες εξοφλήθηκαν για την τρέχουσα σαιζόν και πήραν το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου και τις ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας από την προπονητική ομάδα. 

Στη δική του ομιλία ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για το ήθος τους και την προσπάθειά τους, ευχαρίστησε τη Διοίκηση για την παρουσία της και τη στήριξή της, την εφορεία της ομάδας που υποστήριζε όλες τις προσπάθειες , τους φυσιοθεραπευτές μας και φυσικά την ψυχή της ομάδας μας εδώ και χρόνια τον κ. Πάμπο Μεναλάου που άοκνα φροντίζει για όλα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τα αποδυτήρια.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θεωρεί σημαντικό για το κύρος της ομάδας να λειτουργεί , μέσα από σε ένα πρίσμα σταθερότητας , συνέπειας και σωστής οργάνωσης, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υποδομές στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε η ομάδα να επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας.

Καλό Πάσχα σε όλους