ΠΕΝΤΕ μεταγραφές, έντεκα ανανεώσεις!

Ο Χαλκάνορας Ιδαλίου ανακοινώνει πέντε μεταγραφικές κινήσεις του για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Bolmposian,  Κουμπαρής , Τσαγκάρης , Γεωργίου και Γραμματικόπουλος. Παράλληλα ανακοίνωνει την ανανέωση έντεκα ποδοσφαιριστών και την ενσωμάτωση τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία.

"Ο Χαλκάνορας ανακοινώνει την διετή συνεργασία με τους Roman Bolmposian  32χροχο αμυντικό, τον 22χρονο αριστεροπόδαρο full back Γιώργο Κουμπαρή , τον 19χρονο αμυντικό μέσο Ιωάννη Τσαγκάρη και τους επιθετικούς Ττίμη  Γεωργίου , Γιώργο Γραμματικόπουλο 20 και 30 χρονών αντίστοιχα. 

Παράλληλα ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ζάνο Μυτίδη, Νίκο Παπαζαχαρίου, Φάνο Βασιλείου, Μιχάλη Κίκα, Μιχάλη Κοναρή, Χριστόφορο Κωνσταντινίδη, Χρήστο Νικολάου, Μαρίνο Πέζουνο , Ανδρεά Δημητρίου , Κωνσταντίνο Ανθίμου, Γιώργο Μαλάη. 

Στην ομάδα θα ενσωματωθούν και 4 νεαροί από την Ακαδημία μας, ενώ επιστρέφουν οι νεαροί Κυριάκος Σέπος και Δημήτρης Γρούτας και Μάριος Κυπριανού. 

Η Τεχνική Ηγεσία είναι πολύ ικανοποιημένη μέχρι τώρα και παρά την πληρότητα του ρόστερ θα προχωρήσει με την αρωγή της Διοίκησης και στην απόκτηση συγκεκριμένου και μόνο επιθετικού που βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και η περίπτωσή του είναι δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη".