"Αποδείξατε σε όλους γιατί αυτή η ομάδα είναι οικογένεια"

Μέσα από ανάρτηση του το Δ.Σ της Ομόνοιας Ψευδά κάνει τον απολογισμό του, μετά και το πέρας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας.

Η ανάρτηση:

"Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ` κατηγορίας με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 10 βαθμούς και ισοβαθμώντας με τον Κούρη Ερήμης και τον Π.Ο. Ορμήδειας. Μαζί με τον Διγενή Μόρφου έχουμε την καλύτερη άμυνα με μόλις τρια τέρματα. 

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά, εκφράζει την ικανοποίηση για την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή. Εκφράζει την ικανοποίηση για την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται καθημερινά από την προπονητική ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Εκφράζει την ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στους αγώνες και το πάθος που βγάζουν.

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου στους εντός και εκτός έδρας αγώνες. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα. Αντλούμε δύναμη από εσάς με το πάθος, την αγάπη και την στήριξη που παρέχεται στην ομάδα καθημερινά. Σας αξίζουν χίλια συγχαρητήρια.

Αποδείξατε σε όλους γιατί αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Διοίκηση, προπονητική ομάδα, ποδοσφαιριστές και εσείς ο κόσμος όλοι μαζί, μια γροθιά, μια οικογένεια με έναν στόχο. Σε κάθε αγώνα να γίνεται κατάθεση ψυχής για την κατάκτηση της νίκης".