"Πιο γλυκιά η νίκη στο 90+/Ίδιοι… απ΄το Αγροτικό"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησε ο εκ των αρχηγών της Ομόνοιας Ψευδά, Δώρος Κατσιαρής, μετά τη νίκη επί του Εθνικού Λατσιών με 2-1, με ανατροπή και γκολ στο 90΄, όπου έφερε το τριφύλλι στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ΄Κατηγορίας.

Ο έμπειρος μέσος μας μίλησε για το παιχνίδι αλλά και τη συνταγή της επιτυχίας της ομάδας:

Για το ματς… “Ο Εθνικός είναι προτελευταίος και ήρθε να πάρει ένα βαθμολογικό κέρδος. Ήταν από τις πολύ καλές ομάδες που παίξαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Παίζαν με πάθος και προηγήθηκαν όμως στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι ακόμα ένα από τα πολλά ματς στο οποίο κάνουμε την ανατροπή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι παλεύουμε μέχρι το 90΄, όλα τα παιχνίδια. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Είναι πιο γλυκιά η νίκη με αυτό τον τρόπο”.

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας… “Στόχος μας ήταν εξαρχής να κάνουμε μια καλή πορεία στη Γ΄Κατηγορία. Όμως επειδή παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζουμε και προχωρούμε κάθε νίκη είναι σημαντική. Ευχαριστιόμαστε όλες τις νίκες, γιορτάζουμε με τον κόσμο μας στο σωματείο.  Το ευχαριστιόμαστε κι ότι βγει. Υπάρχουν ακόμα 13 αγωνιστικές, και από τη στιγμή που είμαστε 12 βαθμούς από τον 5ο είναι στόχος μας και η άνοδος. Ξεκινήσαμε με ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ, αν όχι το πιο χαμηλό της κατηγορίας με στόχο να κρατηθούμε. Όμως εμείς σαν παίκτες το ξέραμε, το πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Το κάναμε και στην Επίλεκτη κατηγορία. Οι 7-8 από τους 11 είναι οι ίδιοι που ξεκινήσαμε στην ομάδα από το αγροτικό. Είμαστε μια οικογένεια, όλοι φίλοι μεταξύ μας”.

Για τον εαυτό του… “Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την πορεία που κάνω. Έπαιξα και σε πιο ψηλό επίπεδο όπως Α΄και Β΄Κατηγορία. Βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ. Είναι μια ομάδα που αγαπάω από μικρός, είναι η ομάδα του χωριού μου και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε στη Β΄Κατηγορία. Έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Στα εντός 500 φίλαθλοι, στα εκτός γύρω στους 100. Αυτό είναι πολύ σημαντικό”