ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις καταγγελίες:"Έβριζαν την μάνα μας/Απειλές ότι δεν θα φτάσουμε στον Καρβουνά"

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Ψευδά Πανίκος Κατσιάρης απαντάει μέσω του kerkida.net στις καταγγελίες της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς πως οπαδοί της αλλά και μέλος του Δ/Σ δέχθηκαν επιθέσεις και χτυπήματα από οπαδούς της Ομόνοιας Ψευδά, στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Κύπελλο Γ' και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου:

“Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε ένα φάουλ και δεν τηρήθηκε το fair play από πλευράς της ΑΠΕΠ. Τότε οι οπαδοί μας έβρισαν τον ποδοσφαιριστή και τότε ξεκίνησαν και οι οπαδοί της ΑΠΕΠ. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο αδελφός μου για να εκτελέσει κάποιο στημένο έβριζαν ακατάπαυστα .Έβριζαν την μάνα μας η οποία είναι 60 χρονών γυναίκα, εγχειρισμένη με το μπαστούνι και χθες ήταν και στο γήπεδο. Δύο οπαδοί μας σε κάποια φάση κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς της ΑΠΕΠ και εκεί έγινε σύρραξη.

Όλα αυτά είναι καταδικαστέα. Ένας παράγοντας της ΑΠΕΠ πετάχτηκε έξω από το γήπεδο για να μπλεχτεί και αυτός στον καυγά. Μας απείλησαν ότι δεν θα φτάσουμε μέχρι τον Καρβουνά, ότι θα μας σπάσουν τα αυτοκίνητα μας. Δεν με άφησαν να μπω στον αγωνιστικό χώρο, εμένα που είμαι πρόεδρος της ομάδας. Αν ήμασταν 100 οπαδοί εμείς και αυτοί 10 όπως λένε θα είχαμε χειρότερα αποτελέσματα. Έβριζαν συνέχεια, δεν σταμάτησαν λεπτό. Έβριζαν την μάνα μου και εγώ δεν είπα τίποτα. Τονίζω ότι όλα αυτά είναι καταδικαστέα. Αναφέρομαι και σε εμάς και στην ομάδα της ΑΠΕΠ”.