"Ο διαιτητής ελέγχεται σε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις εναντίον της ομάδας μας"

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ορμήδεια  αναφέρεται στο χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξυλοτύμπου.

Αναλυτικά:

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα χρονιά η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην γειτονική ομάδα της Ξυλοτύμπου. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ένταση, πάθος, δύναμη, τέσσερα γκολ, μια απόβολη, πολλές αμφισβητούμενες φάσεις (οι πλέιστες εναντίον της ομάδας μας), πραγματικό γειτονικό ντέρπι.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κόντρα στον δυνατό αέρα δεν είχε πολύ καλή απόδοση και αρκέστηκε στις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η φιλοξενούμενη ομάδα με πλεονέκτημα τον δυνατο άερα προσπάθησε να απειλήσει την εστία της ομάδας μας και βρήκε μια διπλή ευκαιρία με τον τερματοφύλακα μας Βαλεντίνο Αδάμου να αποκρούει εις διπλούν. Η Ξυλοτύμπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κρατούσε περισσότερο την μπάλα χωρίς όμως να βρεί πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον αέρα υπέρ μας είχαμε πολύ καλή απόδοση κρατούσαμε την μπάλα και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα της Ξυλοτύμπου άνοιξε το σκορ σε αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι που έκανε ο τερματοφύλακας μας το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παντελης Ταύρου και έκανε το 0-1. Στην αμέσως επόμενη φάση η φιλοξενούμενη ομάδα δέχθηκε κόκκινη κάρτα αφού αποβλήθηκε ο Πέτρος Χάτζιαρος σε φάουλ που έκανε στον Αζίζ σε υποσχόμενη επίθεση της ομάδας μας. Από το σημείο αύτο η ομάδα μας ανέλαβε πλήρως το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να σκοράρει σε σούτ έξω από την περιοχή του Μαρίνου Ανδρέου που πέρασε ως αλλάγη και να ισοφαρίσει σε 1-1. Η ομάδα μας βρήκε κάλες ευκαιρίες για να γυρίσει το παιχνίδι με αποκορύφωμα σουτ του Αζίζ να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα σημειώθηκαν δύο γκολ ένα για κάθε ομάδα. Πρώτα η Ξυλοτύμπου προηγήθηκε σε κοντινό πλάσε πάνω στην γραμμή του Καλιμάνη με υποψία offsite και στο τελευταίο λέπτο ο Αρχηγός Μανώλη ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Ο διαιτητής του αγώνα ελέγχεται σε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις εναντίον της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που υποστήριζαν τις ομάδες τους σε κόσμια πλαίσια παρά την ένταση που υπήρχε στο παιχνίδι.