"Απολογούμαι/ Να είμαστε παράδειγμα και υπόδειγμα ψυχραιμίας"

Ο Γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ορμήδειας Μάριος Παρασκευά αποβλήθηκε από το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Ξυλοτύμπου για διαμαρτυρία και μέσα από ανάρτηση του απολογείται δημόσια.....

Η ανάρτηση...

"Θέλω να απολογηθώ δημοσια όσων αφορά την αποβολή μου στο παιχνίδι της πρεμιέρας έναντι στην Ξυλοτυμπου. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία η όλη τροπή η άγρια ομορφιά που πήρε το παιχνίδι το πέναλτι η κόκκινη τα 2 γκολ στις καθυστερησεις ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη. Αποβληθηκα στο 94 λεπτό για διαμαρτυρία στο γκολ της Ξυλοτυμπου όπου έγινε το 2_1 υπέρ του αντιπάλου. Είχε προηγηθεί σύγκρουση στο κεφάλι δύο ποδοσφαιριστων με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή για πρώτες βοήθειες. Αντί για ελεύθερο διαιτητή το παιχνίδι ξεκίνησε με φάουλ υπέρ της Ξυλοτυμπου..

Τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση των διαιτητών. Είναι και αυτοί μέρος του παιχνιδιού. Αφού δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Άνθρωποι είναι και αυτοί ουδείς αλάνθαστος. Για αυτό και απολογούμαι. Εμείς οι παράγοντες πρέπει πρώτα από όλους να είμαστε παράδειγμα και υπόδειγμα ψυχραιμιας. Για να μπορούν και οι φίλαθλοι να είναι ποιο ψύχραιμοι.

Μάριος Παρασκευα Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαιρικου Ομίλου Ορμηδειας"