"Αγώνας έξι βαθμών/Περήφανος για τους παίκτες μου"

Εντός έδρας παιχνίδι με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας για την Ορμήδεια. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Πανίκο Σπύρου ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση...

Αναλυτικά:

"Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι. Είναι αγώνας έξι βαθμών. Με νίκη, θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, που ήταν άλλωστε ο βασικός μας στόχος από την αρχή της σεζόν.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι στα ύψη. Αποδείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Διγενή εκτός έδρας, όταν και ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις, ότι έχουμε την ποιότητα για να διακριθούμε.

Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι σχεδόν ένα χρόνο στην ομάδα και απολαμβάνω την συνεργασία μαζί τους. Με εξαίρεση 3-4 παίκτες που είναι πιο μεγάλοι και έμπειροι, οι υπόλοιποι είναι νεαροί ποδοσφαιριστές ωστόσο μπορεί να μην έχουν την εμπειρία, αλλά έχουν το ταλέντο και την εξυπνάδα για να αντιλαμβάνονται αμέσως τι τους ζητώ και μου κάνουν την δουλειά πιο εύκολη.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα και στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών και του συμβουλίου. Τους καλούμε να έρθουν ακόμα πιο κοντά και να γίνουμε πιο ισχυροί στο φινάλε της σεζόν".