"Η ομάδα μας ήταν καλύτερη"

Η Ορμήδεια μέσα από ανάρτηση της αναφέρεται στην σημαντική νίκη της ομάδας απέναντι στην Ομόνοια Ψευδά.

Η ενημέρωση:

"Η ομάδα μας κέρδισε χθες 23/2 στο κοινοτικό στάδιο Ορμήδειας στο ντέρπι την Ομόνοια Ψευδά με σκορ 2-0. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και πήρε την νίκη με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο 25 λεπτό με 2-0. Αρχικά κερδίσαμε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Άγγελου Σιαθά από το τερματοφύλακα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο πρώτος σκόρερ της ομάδα μας Ανδρέας Χριστοδούλου. Η ομάδα μας στην αμέσως επόμενη φάση έκανε το 2-0 μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ν. Μανώλη να βγάζει τετατετ τον Καλλένο που με υποδειγματικό πλασέ σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι αν ο Ανδρέας Χριστοδούλου δεν έβρισκε με σουτ και τα δύο δοκάρια της αντίπαλης εστίας στην ίδια φάση. Η ομάδα του Ψευδά προσπάθησε να αντιδράσει με στημένες φάσεις πέτυχε ένα γκολ από καθαρή θέση Οφσαιτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια Ψευδά είχε την κατοχή της μπάλας προσπάθησε να επιτεθεί όμως τις κλασσικές ευκαιρίες τις είχε η ομάδα μας, σε σουτ το Καλλένου η μπάλα να βρίσκει για δεύτερη φορά στο κάθετο δοκάρι και σε τετατετ του Ανδρέα Χριστοδούλου η μπάλα να φευγει λίγο έξω. Ακυρώθηκε και γκολ για την ομάδα μα για οφσαιτ. Η ομάδα του Ψευδά είχε δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ αλλά και τις δύο φορές ο τερματοφύλακας μας έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας.

Αποχώρησαν τραυματίες από την ομάδα μας ο Ν. Μανώλη και Γ. Περδίος με δύο αναγκαστικές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Τον αγώνα παρακολούθησαν πέραν των 600 οπαδών και από τις δύο ομάδες μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας που στήριξε την προσπάθεια της και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την νίκη".