Υπέβαλε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ο Σπύρου (Δήλωση)

Την παραίτηση του από το πόστο του προπονητή της Ορμήδειας, υπέβαλε ο Πανίκος Σπύρου.

Ο Παραλιμνίτης τεχνικός, κατάφερε να πετύχει εύκολα τον βασικό στόχο της ομάδας που ήταν η παραμονή στην Γ’ Κατηγορία ενώ παρά το χαμηλό μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί, ανέβασε την ομάδα στις ψηλές θέσεις και μέχρι πριν 1-2 αγωνιστικές την είχε εντός διεκδίκησης της ανόδου στην Β’ Κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ο Σπύρου αναφέρθηκε στην απόφαση του λέγοντας:

«Ο βασικός στόχος στην αρχή της χρονιάς, ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό το καταφέραμε σχετικά εύκολα, χωρίς να κινδυνεύσουμε κάποια στιγμή. Στην πορεία και μετά τα θετικά αποτελέσματα, βρεθήκαμε κοντά στις θέσεις που οδηγούσαν στην Β’ Κατηγορία. Προσπαθήσαμε για την υπέρβαση, μέχρι πριν 1-2 παιχνίδια ήμασταν κοντά αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε για το κάτι παραπάνω.

Νιώθοντας ότι ο κύκλος μου έχει κλείσει στην ομάδα, αποφάσισα να υποβάλω την παραίτηση μου έτσι ώστε να αποχωρήσω από την ομάδα από τώρα, δίνοντας της την ευκαιρία να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για την επόμενη χρονιά. Ταυτόχρονα, να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος να αξιολογήσω οποιαδήποτε πρόταση προκύψει ενώπιον μου.

Από την Ορμήδεια φεύγω σαν φίλος αφού γνώρισα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Αντώνη Ηλία, τους Μάριο Παρασκευά και Μάριο Κιμίτρη αλλά και όλο το Δ/Σ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν αλλά και τον κόσμο της ομάδας που συσπειρώθηκε και ήταν κοντά μας».