Οι μεταγραφές και το δείπνο πριν την έναρξη! (φώτος)

Ο Π.Ο Ξυλοτύμβου ενημερώνει για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και παρουσιάζει φωτορεπορτάζ από το δείπνο της ομάδας πριν από την… τελική ευθεία.

Από Δευτέρας μπαίνουμε σε ρυθμούς Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας αν και ήταν αναγκασμένη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να προπονείται μακριά από την φυσική της έδρα, λόγω ανακατασκευής του χλοοτάπητα του Κοινοτικού Γηπέδου Ξυλοτύμβου, εντούτοις έχει φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα και από Δευτέρας θα αρχίσει την προετοιμασία για το εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι της πρεμιέρας με την Ορμήδεια.

Τα τελευταία μεταγραφικά μας αποκτήματα, πέντε (5) νέες προσθήκες και δύο (2) ανανεώσεις έχουν τεθεί στην διάθεση της τεχνικής μας ηγεσίας και θα πορευθούμε όλοι μαζί στην γειτονική Ορμήδεια με στόχο, όπως πάντα, το διπλό.

Ο έμπειρος αμυντικός Αντώνης Μούσιης, ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός Δημήτριος Καλλιμάνης από την Ελλάδα, ο επίσης νεαρός ακραίος επιθετικός από το Βέλγιο Timothy Oliseh, ο γεννημένος στην Κύπρο νεαρός μέσος Χρίστος Μπαγιάζωβ με Ελληνική καταγωγή και το δικό μας παιδί με καταγωγή από την Ξυλοτύμβου, ακραίος επιθετικός Μάρκος Μάρκου είναι οι νέες μας προσθήκες.

Στην ομάδα μας συμφώνησαν να συνεχίσουν και στη νέα χρονιά, ο μεσοαμυντικός Σταύρος Ζεβλάρης καθώς και ο αμυντικός Νικόλας Αριστοτέλους.

Εμείς καλωσορίζουμε όλους τους νεοφερμένους και ευχόμαστε όλοι να έχουμε μια υγιέστατη χρονιά μακριά από τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Την περασμένη Παρασκευή ο ένθερμος υποστηρικτής και χορηγός της ομάδας μας Πάμπος Σολωμή και ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΠΑΜΠΟΣ στην Ξυλοτύμβου δεξιώθηκε και πάλι την ομάδα μας, μέσα σε ένα πολύ ωραίο και όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Μάριος Βασιλείου, αφού ευχαρίστησε τον κύριο Σολωμή για την διαχρονική του στήριξη στην ομάδα της κοινότητας μας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές μας να παραμείνουν σοβαροί, να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν και σύντομα θα ανταμειφθούν οι κόποι τους.

Φώτος από το δείπνο που μας παράθεσε το εστιατόριο ΠΑΜΠΟΣ καθώς και τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ