"Αυτός ναι, ήταν αγώνας πρεμιέρας"

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ξυλοτύμπου αναφέρεται στο χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ορμήδεια.

Αναλυτικά:

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το γειτονικό ντέρμπι.

Αυτός, ναι, ήταν αγώνας πρεμιέρας.

Η ομάδα μας έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ήταν σαφώς ανώτερη από τους αντιπάλους αφού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε εκεί που είχαμε μείνει και πολύ γρήγορα μπήκαμε μπροστά στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παντελή Ταύρου, στο 50 λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Έλληνας επιθετικός Δημήτρης Καλλιμάνης. Και εκεί που έπρεπε να έρθει η ηρεμία στην ομάδα ώστε να έρθει η πίεση στην αντίπαλο ομάδα, στο 55 λεπτό, μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πέτρου Χάτζιαρου με δεύτερη κίτρινη. Όπως ήταν φυσιολογικό οπισθοχωρήσαμε ώστε να διαχειριστούμε το υπέρ μας σκορ. Δεχθήκαμε πίεση και ισοφαριστήκαμε στο 80λεπτό με ώραίο σουτ εκτός περιοχής από τον Μαρίνο Ανδρέου. Κάπου εκεί το παιχνίδι άρχισε να παίρνει μια άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη νίκη ενώ η δύναμη και το πάθος άρχισαν να κυριαρχούν. Στο 4 λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Ορμήδειας ο Αντώνης Μούσιης με κεφαλιά σέρβιρε τον Καλλιμάνη ο οποίος δεν λάθεψε και με πλασέ μας έδωσε το προβάδισμα. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 8 λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και αφού επήλθε αδράνεια από πλευράς μας να διώξουμε την μπάλα με κεφαλιά ο Μ. Μανώλη έφερε το ματς στα ίσα.

Σίγουρα μας αφήνει πικραμένους αυτό το αποτέλεσμα ειδικά η χρονική στιγμή που δεχτήκαμε την ισοφάριση όμως κρατάμε την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, το πάθος και την θέληση των ποδοσφαιριστών μας που είχαν ώστε να φτάσουν στη νίκη αλλά και την στήριξη που έτυχε η ομάδα μας από τον κόσμο της Ξυλοτύμπου που έδωσε δυναμικά το παρόν του στην Ορμήδεια.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τους γείτονες μας στην Ορμήδεια για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια.