"Νίκη αφιερωμένη στο Σταύρο μας"

Ο ΠΟΞ νίκησε 3-1 τα Λατσιά και η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Ξυλοτύμπου Σταύρο Ζεβλάρη που υπέστη ρήξη χιαστών.

Η ενημέρωση:

"Η νίκη μας, με 1-3 στα Λατσιά επί του Εθνικού, αφιερώθηκε από όλη την ομάδα μας εξ΄ ολοκλήρου στον άτυχο ποδοσφαιριστή μας Σταύρο Ζεβλάρη που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Χαλκάνωρα. Ο Ζεβλάρης, για τον οποίο η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έχει λήξει άδοξα, υπέστει ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, θλάση μηνίσκου και εσσοπλάγιου. Αναμένεταιι σύντομα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ευχόμαστε στον Σταύρο όλα να πάνε καλά, να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα.

Όσον αφορά τη νίκη μας η οποία ήταν δίκαια, προήλθε μετά από μια καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα βαρύ αγωνιστικό γήπεδο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν και αγωνίστηκαν πέραν της καλής απόδοσης κατάθεσαν πάθος και δύναμη ώστε να έρθει αυτή η επιτυχία. 
Τα γκολ μας σημείωσαν οι: Aldo Atorno στο 48 λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Χρύσανθου Μάντζαλου, ο Κυριάκος Κέκκου στο 55 λεπτό μετά από ατομική ενέργεια και στο 80 λεπτό ο Δημήτρης Καλλιμάνης μετά από εξαιρετική ασίστ του Μανώλη Μανώλη.

Συγχαρητήρια σε όλους και προσδοκούμε σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ-ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".