"Τεράστιο διπλό και μόνοι μας στην τρίτη θέση" (φώτος)

Ο ΠΟΞ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΕΝΑΔ, με 2-0...

Η ενημέρωση:

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο πέτυχε η ομάδα μας αυτή την αγωνιστική και εδραιώθηκε μόνη της στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η έξοδος μας στην μακρινή Πόλη Χρυσοχούς όπου αντιμετωπίσαμε την ΕΝΑΔ, αν και το γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, μας έδωσε τους τρεις πόντους για τους οποίους παλέψαμε και στο τέλος τους πήραμε. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση, ίσως λίγο η έδρα ίσως και λίγο ο πολύ βαρετός αγωνιστικός χώρος, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά δυνατά και επιζητούσαμε το γκολ. Με την είσοδο στον αγώνα στο 56 λεπτό του Κούλλη Παύλου αρχίσαμε να πατάμε ακόμα πιο καλά και στο 65 λεπτό έκανε αυτό για το οποίο έχει έρθει στην ομάδα μας. Άνοιξε το σκορ και ήταν αυτό που χρειαζόμασταν ώστε να αποβάλουμε το άγχος. Ο αντίπαλος μας πίεσε και όσο περνούσε η ώρα και δεν έφτανε στην ισοφάριση ήταν λογικό να ανέβει πιο ψηλά. Οι ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο άντεξαν αλλά στις αντεπιθέσεις έβρισκαν κενούς χώρους και δημιουργούσαν προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 83 λεπτό και πάλι από τον Κούλλη Παύλου το οποίο «σκότωσε» τους γηπεδούχους. Η λήξη του αγώνα μας βρήκε να πανηγυρίζουμε μια τεράστιας σημασία νίκη η οποία θα μας δώσει και την ώθηση ώστε να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ΕΝΑΔ για την πολύ καλή τους φιλοξενία και τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο στη συνέχεια γιατί πραγματικά έχουν μια πολύ καλή ομάδα.

Εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει και προετοιμαζόμαστε για τον αναβληθέντα αγώνα Κυπέλλου που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η ώρα 13:30 στον Ψευδά, με την πρωτοπόρο πλέον ομάδα του Πρωταθλήματος, Ομόνοια Ψευδά. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ