"Δικαίωση και ευχαριστίες στον κόσμο!" (Φωτορεπορτάζ)

O Π.Ο Ξυλοτύμβου παρουσιάζει ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά.

Η δικαίωση ήρθε λίγα λεπτά πριν το φινάλε !!!

Ο αγώνας μας με την Ομόνοια Ψευδά θα μπορούσε να ήταν τελειωμένος με την λήξη του ημιχρόνου. Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα, επιβλήθηκαν κατά κράτος του αντιπάλου και απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες όχι μόνο να σκοράρουν ένα γκολ αλλά και πολύ περισσότερα. Αφού αρχικά αποχώρησε τραυματίας πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Aldo Adorno γύρω στο 60 λεπτό αποχώρησε και ο Δημήτρης Καλλιμάνης με αποτέλεσμα η ομάδα να ξεμείνει από επιθετικούς. Κάπου εκεί η ομάδα του Ψευδά ξεθάρρεψε βγήκε μπροστά και προσπάθησε να απειλήσει. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το νικητήριο γκολ που θα καθόριζε και το νικητή. Έτσι και έγινε όπου ο προωθημένος Κούλλης Παύλου έγινε αποδέκτης μιας πολύ όμορφης μπαλιάς, στο 84 λεπτό, από τον νεοφερμένο και πρωτοεμφανιζόμενο νεαρό μας ποδοσφαιριστή από το Βέλγιο, Jordy Vleugels. Ο έμπειρος Παύλου αφού αρχικά κατέβασε άψογα την μπάλα, απέφυγε έντεχνα τον προσωπικό του αντίπαλο και με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα εκεί που ξέρει ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο προς τη νίκη και τον κόσμο της Ξυλοτύμπου, που δεν ήταν και λίγος στην κερκίδα, να πανηγυρίζει το υπέροχο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ.

Λίγο πριν τη λήξη και στην τελευταία διεκδίκηση της μπάλας ο σκόρερ του γκολ μας χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφριά διάσειση. Αφού μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις χωρίς να διαφανεί κάτι το σοβαρό όπου και του συνεστήθηκε άμεση ξεκούραση. Εμείς να ευχηθούμε οι τραυματισμοί και των τριών μας ποδοσφαιριστών να είναι περαστικοί και σύντομα να τους έχουμε κοντά μας δυνατούς.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ξυλοτύμβου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας που όχι μόνο δεν έδωσε βροντερά το παρών του αλλά φρόντισε και με τη δυναμική του παρουσία να σπρώξει την ομάδα στη μεγάλη νίκη όπου μας εδραίωσε για τα καλά στην τρίτη θέση και ταυτόχρονα μείωσε την διαφορά από την κορυφή.

Ευχόμαστε ότι το καλύτερο για την Ομόνοια Ψευδά στο μέλλον γιατί πραγματικά διαθέτουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ