"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τηρηθεί η δημοκρατική απόφαση"

Ο Π.Ο Ξυλυτύμβου δημοσιεύει την επιστολή που έστειλε στο Κοινοτικό Συμβούλιο από τις 27 Ιανουαρίου χωρίς να πάρει κάποια απάντηση. 

Το κοινοτικό συμβούλιο όπως αναφέρεται στην επιστολή πήρε απόφαση με πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρία να χορηγήσει την ομάδα με το ποσό των 15 000. Τελικά η ομάδα παρέλαβε επιταγή των 9000 χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση για τη μείωση του ποσού. Η ομάδα της Ξυλοτύμβου μέσα από την επιστολή της απαιτεί να τηρηθεί η δημοκρατική απόφαση που πάρθηκε και η χορήγηση ολόκληρου του ποσού…

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση και την επιστολή του Π.Ο Ξυλοτύμβου:

Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε την πιο κάτω επιστολή που έχει παραδοθεί στο Κοινοτικό μας Συμβούλιο από τις 27 Ιανουαρίου. Από έκτοτε δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση και είναι άξιον απορίας ότι όσες φορές προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με αυτούς που ετσιθελικά έλαβαν αυτή την απόφαση, δηλαδή να μην δοθεί το εγκριμένο ποσό στην ομάδα, βρίσκουμε πόρτες κλειστές.
Περαιτέρω το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση παρατηρήσαμε ότι ακόμα και για κάποια άλλα θέματα ή και προβλήματα που έχουν απασχολήσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας δεν βρίσκουμε καμία ανταπόκριση από τους άμεσα εμπλεκόμενους παρά μόνο μέσω τρίτων.
Ειλικρινά διερωτούμαστε μέχρι που θα φτάσει αυτό και τι συνέπειες θα έχει για την ομάδα μας.
Το τι ζητάμε είναι καθαρό και καταγράφεται και στην επιστολή μας.