"Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος"

Μέσα από ανάρτηση του ο ΠΟΞ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στον πιο σημαντικό αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, που είναι το παιχνίδι απέναντι στον Ύψωνα.

Η ανάρτηση:

"Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος θα είναι ο αγώνας του Σαββάτου για την ομάδα μας. Φιλοξενούμε την Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 33 βαθμούς (5 λιγότερους από εμάς) και η οποία έχει τις δικές τις βλέψεις και φιλοδοξίες για άνοδο. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στην 3η θέση και με ενδεχόμενη νίκη θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Η ομάδα μας τα τρία τελευταία παιχνίδια έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες χωρίς να πετύχει γκολ και για εμάς αυτό είναι πολύ παράξενο. Ευελπιστούμε ότι στον αυριανό μας αγώνα θα σπάσει η γκίνια του σκοραρίσματος και θα επιστρέψουμε στις νίκες.

Ο κόσμος της ομάδας, ο κόσμος της Ξυλοτύμπου επιβάλλεται και θα είναι εκεί να σπρώξει την ομάδα και να της δώσει την ώθηση ώστε να φτάσει στο τρίποντο. Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο στον Ύψωνα η ομάδα μας άδικα ηττήθηκε με 2-1".

Το Σάββατο η ώρα 15:00 στο Κοινοτικό Γήπεδο Ξυλοτύμπου όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε, όπως εμείς μάθαμε και ξέρουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ