"Ακόμα 3 βαθμούς και προχωράμε" (Φώτος)

Ο Π.Ο Ξυλοτύμβου ενημερώνει με ρεπορτάζ για τη νίκη κόντρα στην Πέγεια...

Το ζητούμενο στον Σαββατιάτικο μας αγώνα στην Πέγεια ήταν η νίκη και αυτό πετύχαμε. Αν και η εμφάνιση μας δεν ήταν η αναμενόμενη εντούτοις καταφέραμε να φύγουμε νικητές με 1-2 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εκκρεμεί βέβαια ο αγώνας της Ομόνοιας Ψευδά με την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, έχουμε πατήσει την 2η θέση της βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά μας από την 5ην ομάδα στους 8 βαθμούς. Τα γκολ της ομάδας μας, που σημειώθηκαν στο Α΄ ημίχρονο προήλθαν από αυτογκόλ στο 8 λεπτό και μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παντελή Ταύρου στο 45 λεπτό.

Επόμενος μας αγώνας το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας με την Ελπίδα Αστρομερίτη. Ένας αγώνας στον οποίο η ομάδα καλείται να δείξει χαρακτήρα και σταθερότητα ώστε να πάρουμε ακόμα ένα τρίποντο που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας.

Κάνουμε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί δίπλα της και να την στηρίξει δυναμικά τόσο στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις όσο και στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει, όπως άλλωστε το κάνει πάντοτε. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί ενωμένοι, όπως μάθαμε, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και θα προχωρήσουμε για τα καλύτερα που έρχονται.

Την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου, από η ώρα 6 το απόγευμα, με την βοήθεια φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας θα ψήνονται σουβλάκια, στο Γήπεδο μας, για την οικονομική της ενίσχυση ενώ το Σάββατο 9 Μαρτίου θα είναι ο Αποκριάτικος μας Χορός στην Αίθουσα Δεξιώσεων Δόγκανος στο Δασάκι Άχνας.

Στηρίζουμε την ομάδα μας παντού.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

#mia_koinotita_mia_omada