"Όσο μας πολεμούν, κάποιοι, τόσο μας πεισμώνουν"

Ανάρτηση από την Ξυλοτύμβου μετά την νίκη απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη

Νικήσαμε και διασκεδάσαμε !!!

Η νίκη απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη ήταν το ζητούμενο το περασμένο Σάββατο και το έκαναν πράξη οι ποδοσφαιριστές μας. Μπήκαν φορτσάτα στο γήπεδο, επιβλήθηκαν κατά κράτος του αντιπάλου και πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο προηγηθήκαμε με 2-0, με γκολ του Καλλιμάνη και αυτογκόλ. Μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους χάθηκαν ευκαιρίες για να σκοράρουμε και άλλο γκολ ώστε να σφραγιστεί η νίκη αλλά κάπου η ατυχία και κάπου η δυστοκία δεν μας άφησαν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ελπίδα πατούσε καλύτερα και στο 55ο λεπτό μείωσε που είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι μέχρι το τέλος αφού και οι δύο ομάδες επιζητούσαν το γκολ για διαφορετικούς λόγους. Και πάλι χάσαμε τρανταχτές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά βρήκαμε απέναντι μας ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα που με σύμμαχο του και τα δοκάρια το σκορ παρέμεινε στο 2-1 μέχρι το τέλος. Να αναφέρουμε ότι και ο αντίπαλος βρήκε 1-2 ευκαιρίες που θα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά αλλά τέλος καλά όλα καλά.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελπίδας.

Το ίδιο βράδυ η ομάδα είχε τον Αποκριάτικο Χορό της όπου μαζί με φίλους και υποστηρικτές μας περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ με αρκετό κέφι αφού οι χοροί και οι σάτιρες μας διασκέδασαν στο απόλυτο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Υ.Γ. Όσο μας πολεμούν, κάποιοι, τόσο μας πεισμώνουν***.

*** Μέλος του ΔΣ της ομάδας έχει επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας και μας έχει αναφέρει ότι η συγκεκριμένη αναφορά έχει να κάνει με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου Ξυλοτύμπου, που στην ομάδα θεωρούν ότι δεν τους αντιμετωπίζουν όπως πρέπει.