Ρωσίδα πολιτικός προειδοποιεί: "Μην κάνετε σεξ με ξένους στο Μουντιάλ"

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ρωσίδα πολιτικός Ταμάρα Πλετνιόβα προειδοποίησε τις συμπατριώτισσές της να μην κάνουν σεξ με ξένους άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Η Ρωσίδα πολιτικός, Ταμάρα Πλετνιόβα, μέλος του κομουνιστικού κόμματος και πρόεδρος της επιτροπής οικογενειακών υποθέσεων στη Δούμα (κάτω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας), μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας και συμβούλεψε τις συμπατριώτισσές της να μην κάνουν σεξ με ξένους κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως υποστήριξε στον σταθμό "Moscow Speaking", αν οι γυναίκες της πατρίδας της έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες εκτός Ρωσίας, αυτό θα οδηγήσει στη γέννηση παιδιών σε μονογονεϊκές οικογένειες, εξηγώντας:

"Ακόμη και αν οι άνδρες παντρευτούν τις γυναίκες και τους πάρουν στο εξωτερικό, αργότερα οι γυναίκες δεν θα ξέρουν πώς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Μετά έρχονται σε μένα στην επιτροπή και κλαίνε ότι τους πήραν το παιδί.

Θα ήθελα οι γυναίκες στη χώρα μας να παντρευτούν άντρες από αγάπη, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, εφόσον είναι Ρώσοι υπήκοοι, ώστε να οικοδομήσουν καλές οικογένειες, να ζουν με αρμονία, να έχουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν εδώ".

**Η Πλετνιόβα (δεξιά στη φωτ.)

Σύμφωνα με την επιτροπή οικογενειακών υποθέσεων στη Δούμα, πολλές γυναίκες που έγιναν μητέρες, έμειναν μόνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας. Όπως υποστήριξε η Πλετνιόβα: "Αυτά τα παιδιά έχουν υποφέρει από τη σοβιετική εποχή. Δεν είμαι εθνικίστρια, το αντίθετο. Ξέρω πως τα παιδιά αυτά υποφέρουν καθώς τα εγκαταλείπουν και είναι αναγκασμένα να ζουν μόνο με τις μητέρες τους".