Με τέτοιο ερωτικό μήνυμα από την Αντονέλα, έτοιμος για... χατ-τρικ ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει έξτρα πίεση στους ώμους τους μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα της Αργεντινής στην εκκίνηση του Μουντιάλ, όμως η σύντροφός του τον πιστεύει και του το έδειξε με ένα τρομερό μήνυμα...

Σίγουρα θα ήθελε να έχει καλύτερη ψυχολογία την ημέρα που συμπληρώνει 31 χρόνια ζωής, ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το ματς με την Νιγηρία σε λίγα 24ωρα να έχει χαρακτήρα τελικού τόσο για την Αργεντινή όσο και για τον ίδιο.

Ο Λιονέλ Μέσι καλείται απέναντι στους "σούπερ αετούς" να πάρει την "αλμπισελέστε" από το χεράκι και να δώσει απάντηση στους επικριτές του μέσω μίας νίκης-πρόκρισης και ενόψει του αγώνα αυτού πήρε ένα από τα ωραιότερα δώρα που θα μπορούσε να περιμένει.

Εκείνη που έκανε το εντυπωσιακό... αμπαλάζ ήταν η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο, η οποία δημοσίευσε στο Instagram το μήνυμά της προς τον "Pulga" συνοδευόμενο από 8 οικογενειακές φωτογραφίες, και το οποιό έγραφε:

"Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου, σε αγαπάμε πάρα πολύ!!! Σε ευχαριστώ που με έκανες την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου και για την οικογένεια που φτιάξαμε.

Είσαι ο μεγαλύτερος μας ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος σήμερα και ΠΑΝΤΑ, αγάπη μου".