«Μου είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω»

Ακατανόητη χαρακτήρισε την απόφαση, του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να αποκλείσει από την αποστολή του Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας με δηλώσεις του ο Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "hln.be" του Βελγίου έδωσε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος εκτόξευσε αιχμές εναντίον του ομοσπονδιακού τεχνικού Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο 30χρονος μέσος της Ρόμα μέσω αυτής έκανε γνωστό ότι βάζει τα γέλια με την εν λόγω απόφαση, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει βαρέθηκε να τον κρίνουν για τα όσα έχει κάνει εκτός γηπέδου.

"Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κουράστηκα να με θεωρούν το κακό παιδί. Το ποδόσφαιρο είναι για εμένα ακόμα χόμπι. Εντάξει, πλέον είναι επάγγελμα, αλλά ας με κρίνουν για τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο, όχι για όσα κάνω εκτός αυτού. Να μιλήσουμε τότε διαφορετικά και για τον Μαραντόνα;

Εσείς νομίζετε ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά παιδιά; Δεν ντρέπομαι. Το να πάω σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό μου όνειρο και τώρα αυτό χάθηκε. Τώρα θα είμαι στο βιβλίο Γκίνες. Ένας παίκτης ενός τέτοιου επιπέδου που δεν πάει σε δύο διαδοχικά Μουντιάλ. Μου είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω»ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συνάντηση που είχε με τον Ρομπερτο Μαρτίνεθ όπου και ενημερώθηκε ότι είναι εκτός αποστολής.

"Συναντηθήκαμε την Κυριακή στο Φιουμιτσίνο. Όταν μου είπε να βρεθούμε, κάλεσα τους Μέρτενς, Αζάρ, Ντε Μπράινε και Φελαϊνί να τους ρωτήσω τι πίστευαν για τη συνάντηση. Αν δηλαδή ήθελε να μου εξηγήσει συγκεκριμένους κανόνες ή να μου πει ότι δεν θα πάω στο Μουντιάλ.

Άρχισε να μου λέει ότι είμαι παίκτης κορυφαίου επιπέδου με σημαντικό ρόλο στη Ρόμα και ότι αν ήταν προπονητής συλλόγου θα έχτιζε γύρω μου την ομάδα και πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην εθνική. Εν μέρει μπορώ να καταλάβω όταν λέει ότι δεν χωράει στην τακτική του. Αν όμως τραυματιστούν δύο μέσοι; Τι θα κάνει;".