Νίκες για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Frederick (φώτος)

Σπουδαία παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με τον νικητή να θέλει περισσότερο την  νίκη αφού αυτή θα τον κρατούσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ελπίζοντας σε απώλειες του βασικού ανταγωνιστή τους για τον τίτλο. Και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν έχασε την ευκαιρία να κερδίσει με το ευρύ και καθαρό σκορ 12-2
 
Το παιγνίδι είχε ξεχωριστό χαρακτήρα από την αρχή αφού στο γρήγορο 2-0 του πανεπιστημίου Λευκωσίας απάντησαν εξίσου γρήγορα τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κύπρου κάνοντας το 2-2.
 
Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική αφού οι παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας κάνοντας επίδειξη των φετινών τους δυνατοτήτων πήραν μπρος και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 5-2 γεγονός που τους άνοιξε διάπλατα  ο δρόμος για μία ακόμη νίκη.
 
Πολύ γρήγορα το σκορ έγινε 6-3 και αργότερα 7-4 αλλά το παιγνίδι είχε πάρει το δρόμο του και παρά το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου μείωσε σε  7-4 λίγο αργότερα , τίποτα δεν άλλαξε αφού οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας εκμεταλλευόμενες και την κούραση των αντιπάλων τους πάτησαν γκάζι και έκλεισαν τον αγώνα με το ευρύ 12-5 παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
FREDERICK UNIVERSITY– ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5-0 (4-0)
 
Άλλη μία μεγάλη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Frederick University τα οποία κυνηγούν τον τίτλο με τεράστιες πιθανότητες να τον κατακτήσουν εφόσον φυσικά δεν έχουν καμία απώλεια στα εναπομείναντα παιγνίδια αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν του αντιπάλου τους το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
Παίζοντας το γνωστό γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που ξέρουν κατάφεραν να πάρουν πολύ σύντομα προβάδισμα και ανοίγοντας πλέον διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα προηγήθηκαν με 4-0 στο ημίχρονο .
 
Η συνέχεια αν και φαινόταν ευκολότερη τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου έβαλαν  δύσκολα στις αντίπαλους τους οι οποίες παρά την αντίδραση κατάφεραν τελικά να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα  γράφοντας το τελικό 5-0 και συνεχίζουν την πορεία τους για ακόμη ένα –εκτός δραματικού απροόπτου - τίτλο.