Ομάδα πρότυπο και πρωταθλητής το Frederick

FREDERICK UNIVERSITY – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  8-1 (4-1)
 
Την τρελή του πορεία συνέχισε και σε αυτό το παιγνίδι το Frederick University το οποίο παρέμεινε αήττητο και στον τελευταίο του αγώνα παρουσιάζοντας εκπληκτικό θέαμα σε όλα τα επίπεδα. Απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο οι παίκτες του Frederick University με αντίπαλο ουσιαστικά τον χρόνο και το αήττητο τους υπερέβαλαν και πάλι εαυτόν και κατάφεραν παρά την σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων τους του κερδίσουν με 8-1  και αφού έδειξαν δείγματα γραφής από τα πρώτα λεπτά του παιγνιδιού.
 
Με το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου στο τσεπάκι οι παίκτες του Frederick University έριξαν στροφές και έδωσαν στους αντιπάλους τους χώρο δίνοντας παράλληλα  την ευκαιρία σε όλους εμάς να παρακολουθήσουμε  περίτεχνες ενέργειες από παίκτες που ξέρουν τι ζητούν και τι κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες . 
 
Αν και πρωταθλητές οι παίκτες  του Frederick University για άλλη μία φορά επέδειξαν επαγγελματισμό και σε καμία στιγμή δεν υποτίμησαν τον αγώνα και παίζοντας κυριολεκτικά το απόλυτο φούτσαλ κατάφεραν να κερδίσουν και να πανηγυρίσουν ακόμη ένα τίτλο με το ευρύ 8-1 καταγράφοντας νέα ρεκόρ στις επιτυχίες τους.
 
Αξίζουν σαφέστατα πολλά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Frederick University που πρόσφερε θέαμα  πέρα από τα αναμενόμενα αποδεικνύοντας και το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και στο αγαπημένο άθλημα των φοιτητών το φούτσαλ.
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 2-6 (1-3)
 
Ωραίο παιγνίδι όπως άλλωστε πάντα ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με τους παίκτες των δύο ομάδων να κυνηγούν με πάθος την νίκη η οποία και θα κλείδωνε και την Τρίτη θέση.
 
Τελικά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου κατεβήκαν στον αγωνιστικό χώρο ποιο έτοιμοι και ήθελαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους την νίκη.
Με το -1-3 του πρώτου ημιχρόνου αναμέναμε να δούμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου φρόντισαν με ακόμη τρία τέρματα να τελειώσουν νωρίς τον αγώνα κατακτώντας τελικά και την τρίτη θέση σε ένα ακόμη  πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως εξελίχτηκε.  
 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Ισοπαλίες

Τέρματα

Βαθμοί

  1.  

FREDERICK UNIVERSTITY

8

8

0

0

48 -11

24

  1.  

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

8

4

3

1

22-24

13

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

8

4

4

0

27-23

12

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

8

3

4

1

24-25

10

  1.  

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

8

0

8

0

8-46

0

 

 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

 

  1. FREDERICK UNIVERSITY

  2. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

  3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ