Ο Πιέρος μιλά για το πτυχίο του (Δηλώσεις από Μαρία, Άντρια, Λουκρητία)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών διαχρονικά τονίζει τη σημασία της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο αυτής της ανάγκης, πέραν των επιμορφωτικών σεμιναρίων και άλλων δράσεων, ο ΠΑ.Σ.Π. έχει συνάψει συμφωνίες με έξι ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Κύπρο για παροχή υποτροφιών στα μέλη του Συνδέσμου.

Ο προηγούμενος μήνας ήταν μήνας αποφοιτήσεων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αρκετά μέλη μας πήραν το πτυχίο τους κάνοντας μας υπερήφανος και μεγαλώνοντας, την μικρή λίστα στην Κύπρο, των ποδοσφαιριστών με πτυχίο. Ακολουθούν δηλώσεις από την Μαρία Ιωάννου, τον Πιέρο Σωτηρίου, την Λουκρητία Χρυσοστόμου και την Άντρια Κιρκίνη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους:

Μαρία Ιωάννου: «Με την απόκτηση του μεταπτυχιακού στο Health Management, έχει τελειώσει ακόμη ένα δύσκολο κομμάτι που με κάνει να νιώθω ακόμη πιο δυνατή και περήφανη. Άγχος, εξετάσεις, δουλειά, προπόνηση, μαθήματα. Συνδυασμός πολύ δύσκολος, όταν υπάρχει θέληση όμως όλα είναι εφικτά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μου τα δύο αυτά χρόνια ανελλιπώς!».

Πιέρος Σωτηρίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που πήρα το πτυχίο μου και πλέον μπορώ να βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον ακόμη και μετά τη ποδοσφαιρική μου καριέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όλους τους καθηγητές μου, τους συμβούλους και τους συμφοιτητές μου για κάθε βοήθεια που μου παρείχαν σε αυτό το δύσκολο και όμορφο ταξίδι της φοίτησης μου».

Λουκρητία Χρυσοστόμου: «Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα χάρη στη βοήθεια του ΠΑ.Σ.Π. να ολοκληρώσω άλλο ένα μου στόχο. Με σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρο μου, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέραν από το χώρο της γυμναστικής και του αθλητισμού. Εύχομαι εντός και εκτός γηπέδων με την ειδικότητα μου ως Fitness Coach & Personal Trainer να βοηθήσω όσους πιο πολλούς αθλητές και αθλήτριες να φτάσουν τους στόχους τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑ.Σ.Π. για την πολύτιμη βοήθεια που μου παρείχε, χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές του Frederick για όλη τους την βοήθεια και για όσα μου δίδαξαν!».

Η Άντρια Κιρκίνη ως πρωτεύσασα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου στην ομιλία που έκανε στην τελετή αποφοίτησης μεταξύ άλλων ανάφερε: «Πλημυρισμένη από γνώσεις και εμπειρίες αλλά και αισθήματα συγκίνησης, υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης για όλα όσα έζησα αυτά τα χρόνια στον κλάδο της Επιστήμης του Αθλητισμού θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια και τις φίλες μου που πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν σε όλα. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑ.Σ.Π. που μέσω της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών για μέλη του Συνδέσμου έκανε εφικτή τη φοίτηση τόσο για μένα όσο και για δεκάδες άλλους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση, το προσωπικό και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας».

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΠ