ΠΡΕΜΙΕΡΑ/Στοιχηματικές προτάσεις

To www.kerkida.net εγκαινιάζει τη νέα του στήλη με προτάσεις στοιχήματος. Ο "Κουπονάκιας" από σήμερα θα είναι μαζί μας! Θα μελετά, θα αναλύει και θα σας παρουσιάζει τις "προβλέψεις" και τις προτάσεις του, σε τιμές Pari Match.

Στόχος να σας στείλουμε στο ταμείο! Δύσκολη η αποστολή αλλά ο "Κουπονάκιας" υπόσχεται πολλή μελέτη για να εντοπίζει στοιχηματικές ευκαιρίες και να σας τις προτείνει.

Για σήμερα επιλέξαμε δύο αγώνες από την 2η κατηγορία Ολλανδίας (Eerste Divisie) και ένα σημείο από την Ευρωλίγκα. 

FC Den Bosch - Helmond Sport  (21:00)

Κάνουμε αρχή με την 2η κατηγορία Ολλανδίας από το παιγνίδι Den Bosch – Helmond.

Οι δύο ομάδες μπορεί να πραγματοποιούν κακή πορεία μέσα στο 2019, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο για τους βαθμούς, ενώ διαθέτουν και καλύτερη ομάδα. Σκοράρουν με μέσο όρο 1,8 γκολ στην έδρα τους, την στιγμή που η αντίπαλος τους αγνοεί την εκτός έδρας νίκη σε 13 αγώνες έχοντας 8 ήττες, 5 ισοπαλίες με 0,38 μέσο όρο γκολ. Ο άσσος του 1.36 δεν μας προκαλεί ενδιαφέρον αλλά το 1.88 της νίκης με χάντικαπ -1,5 δεν μας αφήνει αδιάφορους. 

Προτεινόμενο σημείο: Den Bosch -1,5  χάντικαπ σε απόδοση 1,88

Psv res.-FC Utrecht res. (21:00)

Παραμένουμε στην β΄ Ολλανδίας και στο παιγνίδι ανάμεσα σε PSV reserve-Utrecht reserve. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρούν εννέα συνεχόμενες ήττες, μέσα από τις οποίες δέχτηκαν 23 γκολ! Σήμερα εκτός απρόοπτου η ομάδα της Ουτρέχτης θα γνωρίσει την 10η της ήττα και δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε κόντρα. Επιλέγουμε τη νίκη της PSV με συνδυασμό τερμάτων αφού μιλάμε για την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 60 γκολ υπέρ. 

Προτεινόμενο σημείο: PSV and Over 2,5 (1,62) 

KK Buducnost – Olympiacos BC (20:00)

Μπασκετική η τρίτη μας σημερινή επιλογή. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την προτελευταία της βαθμολογίας Μπούτουτνοστ για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και μέσα στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν τα αποτελέσματα του, έχει την ευκαιρία απόψε να αντιδράσει. Έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός υποχώρησε στην 8η θέση της κατάταξης και κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι-οφ. Το ματς κόντρα στους Μαυροβούνιους θεωρείται κομβικής σημασίας και είναι στα χέρια των παικτών του Μπλατ να βάλουν φρένο στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων. 

Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας, το μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα εμπιστευτούμε τη νίκη του Ολυμπιακού με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά.

Προτεινόμενο σημείο: Ολυμπιακός -4,5 (1,65)

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή

Η τριάδα μας για σήμερα: