ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Οι σημερινές προτάσεις για... ταμείο

Η πρώτη στοιχηματική πρόταση από τον "Κουπονάκια" πέρασε με χαρακτηριστική άνεση την Παρασκευή αφού "χτύπησε" με τρία στα τρία και 100% επιτυχία! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Σήμερα θα επιχειρήσουμε να δώσουμε συνέχεια στο απόλυτο που θα μας στείλει πάλι ταμείο.

Το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο. Οι παγίδες πολλές, αλλά ευελπιστώ πως θα τις αποφύγουμε. Για σήμερα ξεχωρίσαμε τρία παιγνίδια από Ολλανδία, Ιταλία και Παραγουάη με ψηλές αποδόσεις από την Pari Match

Φίτεσε-Φέγενορντ (15:30)

Πρώτη μας επιλογή τα πολλά τέρματα στο παιγνίδι Φίτεσε-Φέγενορντ. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση, αλλά την ίδια στιγμή δέχονται γκολ.

Η Φίτεσε έχοντας μέσο όρο 2,4 γκολ στην έδρα της θεωρώ πως θα μπορέσει να σκοράρει κόντρα στην αντίπαλο της που έχει την ετικέτα του φαβορί. Η τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν στις 3 Νοεμβρίου 2018 στην ήττα (1-0) από την PSV. Στα 13 τελευταία της παιγνίδια σημειώθηκαν αντίστοιχα όβερ 2,5 και μόνο σε ένα δεν δέχτηκε γκολ.

Από την άλλη η  Φέγενορντ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, ωστόσο παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να προέρχεται από την άνετη νίκη (4-0) επί της αδύνατης Έμμεν, ωστόσο εκτός έδρας παρουσιάζεται με άσχημο πρόσωπο, αγνοώντας τη νίκη στις πέντε τελευταίες της εξόδους. Επιθετικά πάντως έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο και θεωρώ πως στην προσπάθεια της να πετύχει για πρώτη φορά μέσα στο 2019 δεύτερη σερί νίκη, θα βρει τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Προτεινόμενο σημείο: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες & over 2,5 με απόδοση 1.86 στην Pari Match

Ίντερ-Σπαλ (16:00)

Δεύτερη μας επιλογή από την Ιταλία και την Sere A. Η Ίντερ υποδέχεται την Σπαλ και η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Μίλαν και μετέπειτα με την Λάτσιο. Η 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο σίγουρη δεν θεωρείται και απέναντι σε ομάδες όπως την σημερινή της αντίπαλο, οι νίκες θεωρούνται απαραίτητες.

Με δεδομένη την κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης με την Άιντραχτ στο Γιουρόπα Λιγκ, και την μαζική άμυνα που θα συναντήσει από την Σπαλ ενδεχομένως να μην υπάρξουν αρκετά γκολ, ωστόσο θεωρώ πως οι «νερατζούρι» θα καταφέρουν να πάρουν το ζητούμενο.

Προτεινόμενο σημείο: Νίκη Ίντερ & under 3,5 goal με απόδοση 2.14 στην Pari Match

Ντεπορτίβο Σαντάνι-Σέρο Πορτένο (23:45)

Τέλος, η τριάδα μας κλείνει με ματς από την πρώτη κατηγορία Παραγουάης. Η Ντεπορτίβο Σαντάνι υποδέχεται την Σέρο Πορτένο και προβλέπω πως το αποτέλεσμα θα είναι το "διπλό".

Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη έπειτα από 8 αγώνες, γεγονός που δείχνει την κακή τους αγωνιστική κατάσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επιπλέον κίνητρο μετά την χθεσινή γκέλα (0-0) της πρωτοπόρου Ολύμπια. Η Σέρο Πορτένο έχει την ευκαιρία να βρεθεί σήμερα από την 4η στην 2η θέση και θα την εμπιστευτούμε σε υψηλές αποδόσεις, καθώς είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Προτεινόμενο σημείο: Νίκη Σέρο Πορτένο με απόδοση 2.23 στην Pari Match

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή