(13/3) Δείτε τι προτείνει ο ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ

Οι προβλέψεις της περασμένης εβδομάδας κύλησαν εξαιρετικά με απολογισμό 5 κερδισμένα σημεία από τα έξι που προτάθηκαν, σε δύο διαφορετικές στοιχηματικές μέρες.

Σήμερα δίνουμε συνέχεια με ακόμα τρία ματς. Η προσοχή μας εστιάζεται στον επαναληπτικό του 0-0 ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λιόν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ακολούθως ανοίγουμε μέτωπα στην Λατινική Αμερική...

Μπαρτσελόνα-Λιόν (22:00)

Χθες ο Ρονάλντο έκανε τα δικά του οδηγώντας την Γιούβε σε μεγάλη ανατροπή-πρόκριση και σήμερα παίρνει σειρά ο Μέσι και η παρέα του.

Απέναντι στην Λιόν η Μπαρτσελόνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα και δύσκολα δεν θα επιβεβαίωσει τα προγνωστικά. Ο άσσος παίζεται σε αποδόσεις… τοκογλυφίας καθώς δεν ξεπερνά το 1.30, ωστόσο φαντάζει πιθανόν να κερδίσει με περισσότερο από ένα γκολ διαφορά. Ειδικότερα αν επιτευχθεί ο στόχος του γρήγορου γκολ όλες οι προϋποθέσεις θα είναι θετικές για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα, καθώς η Λιόν αναγκαστικά θα πρέπει να ανοιχτεί για να σκοράρει, προκείμενου να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. 

Προτεινόμενο σημείο: Νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 (1.66 στην Parimatch)

Oυνιβερσιτάδ Κατολίκα-Ροζάριο Σεντράλ (02:30)

Συνεχίζουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες. Στις 02:30 στην πόλη Κατόλικα της Χιλής η Ουνιβερσιτάδ υποδέχεται την Ροζάριο (ARG) για την 2η αγωνιστική των ομίλων και θεωρώ πως θα έχουμε χαμηλό αριθμό τερμάτων.

Η Ουνιβερσιτάδ στην πρεμιέρα των ομίλων υπέστη βαριά ήττα από την Λιμπερτάδ και θα ψάξει αντίδραση για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Το τοπικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημα της σεζόν καθώς παίχτηκαν τέσσερις αγωνιστικές και η Ουνιβερσιτάδ εμφάνισε τρία under και φαίνεται πως ακόμα δεν βρήκε τον απαιτούμενο ρυθμό επιθετικά.

Η δε ομάδα της Αργεντινής στην προσπάθεια της να έχει βαθμολογικό κέρδος θα παίξει με αμυντικογενή τακτική. Στο πρωτάθλημα της χώρας μετρά 7 διαδοχικά under, έχοντας τέσσερις λευκές ισοπαλίες και χωρίς να σκοράρει στα έξι από τα επτά!

Προτεινόμενο σημείο: Under 2,5 goals (1.60 στην Parimatch)

Δε Στρόνγκεστ-Μπολιβάρ (02:30)

Μένουμε στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα πάμε Βολιβία. Το πρωτάθλημα εκεί εισέρχεται στην 12η αγωνιστική και το δείγμα είναι ικανοποιητικό. 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η 4η της βαθμολογίας Δε Στρόνγκεστ υποδέχεται την 2η Μπολιβάρ. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους παρουσιάζουν συνέπεια έχοντας πέντε νίκες και μόλις μια ήττα σε έξι ματς. Σκόραραν 21 γκολ και δέχτηκαν πέντε. Σε όλα τους τα εντός σκόραραν τουλάχιστον δύο γκολ και αυτό θα εμπιστευτούμε και απέναντι στην Μπολιβάρ που εκτός έδρας χάνει από την δυναμική της (1-3-1).

Προτεινόμενο σημείο: The Strongest total goals over 1,5 (1.86 στην Parimatch) 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς