(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 15/3) Τριάδα με απόδοση 4.08

Δεν μας βγήκε η τριάδα της Τετάρτης καθώς πέραν της Μπαρτσελόνα που επιβεβαίωσε εύκολα το προγνωστικό μας ("1" με χάντικαπ -1,5) κόντρα στην Λιόν, οι Λατινοαμερικάνοι μας έκαναν… αναποδιές.

Χάσαμε στα τελευταία... δευτερόλεπτα το under 2,5 του αγώνα Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα-Ροζάριο με γκολ στο 96' (ενώ το δευτερο γκολ είχε μπει στο 92ο λεπτό!!) καθώς και το over 1,5 goals της Δε Στρόνγκεστ στο ντέρμπι με την Μπολιβάρ όπου συμβιβάστηκαν σε ισοπαλία 1-1.

Σήμερα συνεχίζουμε με νέες προτάσεις από Ολλανδία Β', Μπουντεσλίγκα και Ευρωλίγκα.

Στην Β' Ολλανδίας για ακόμα μια αγωνιστική αναμένεται γκολ και θέαμα. Στο παιγνίδι Oss-Ajax reserve αναμένουμε από τους φιλοξενούμενους να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ. Επιλέγουμε Ajax total goals over 1,5 στο 1.55 της Parimatch.

Για την 26η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την αδιάφορη Φράιμπουργκ και θα την τιμήσουμε, στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι του Ρόλαντ Σάλαι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι και πάμε καθαρά με το κίνητρο. Στην Parimatch ο "άσος" αφήνει 1.55.

Τέλος, για την Ευρωλίγκα η Μπασκόνια υποδέχεται την αδιάφορη Μπούτουτνοστ και καλείται να εκμεταλλευτεί τα χθεσινά αποτελέσματα ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι-οφ. Θα την εμπιστευτούμε καθώς εκτός από το κίνητρο είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτει δυνατή έδρα. Επιλέγουμε τον "άσο" με handicap -12,5, στο 1.70 της Parimatch.

Η σημερινή μου τριάδα:

21:00 Oss-Ajax Reserve: Ajax total goals over 1,5 (1,55)
21:30 Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 1 (1,55)
21:30 Μπασκόνια-Μπούτουτνοστ 1 -12,5 (1,70)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς