ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Επιλογές από Ευρωλίγκα και προκριματικά EURO 2020

Τετραήμερο εθνικών ομάδων διανύουμε και από στοιχηματικής πλευράς οι επιλογές στο κουπόνι περιορίστηκαν αισθητά καθώς υπάρχει διακοπή σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με δύο επιλογές από την Ευρωλίγκα και μια από τα προκριματικά του EURO 2020.

Αναλυτικά οι προτάσεις μας:

Μπούντουτσνοστ-Εφές (21:00)

Για ακόμα μια εβδομάδα έχουμε επιλογή από την Ευρωλίγκα και θα συνεχίζουμε να κοντράρουμε την Μπούντουτσνοστ. Η κανονική διάρκεια της διοργάνωσης φτάνει προς το τέλος της (μένουν τρεις αγωνιστικές) και σε αρκετά παιγνίδια το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Αυτό ισχύει στο Μπούντουτσνοστ-Εφές. Οι φιλοξενούμενοι κρατούν στα χέρια τους την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ και στο πιο εύκολο ματς που έχουν μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων τους καλούνται να... μην αυτοκτονήσουν.

Προτεινόμενο σημείο: Εφές Ανατολού -6,5 (1.62 στην Parimatch)

Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα (21:00)

Την ώρα που η Εφές θα παίζει στο Μαυροβούνιο για την υπεράσπιση της 4ης θέσης, η Μπαρτσελόνα την ίδια ώρα θα εξαντλήσει τις δικές της πιθανότητες για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να κερδίσει τα παιγνίδια της και να περιμένει δώρα από την ομάδα της Τουρκίας. Απόψε κόντρα στην Μπάγερν στο πιο δύσκολο από τα τρία παιγνίδια που τους απέμειναν, θεωρώ πως οι καταλανοί θα κάνουν το καθήκον τους για να ελπίζουν μέχρι τέλους.

Προτεινόμενο σημείο: Μπαρτσελόνα -1,5 (1.62 στην Parimatch)

Ολλανδία-Λευκορωσία (21:45)

Πρεμιέρα σήμερα στα προκριματικά του Euro 2020 όπου έχουμε και την συμμετοχή της Εθνικής Κύπρου απέναντι στο πολύ αδύναμο Σαν Μαρίνο.

Εμείς επιλέξαμε το παιγνίδι Ολλανδία-Λευκορωσία για στοιχηματισμό. Οι οράνιε όντας το φαβορί της αναμέτρησης θέλουν να αρχίσουν δυναμικά και μπροστά στο κοινό τους θα ψάξουν μια καθαρή νίκη.

Προτεινόμενο σημείο: Ολλανδία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (1.65 στην Parimatch)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς