ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Τρεις επιλογές από τα προκριματικά του Euro 2020

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στα προκριματικά του Euro 2020, με παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Εννοείται και στοιχηματικό.

Την ώρα που η Εθνική μας ομάδα έχει απέναντι της την πρόκληση που λέγεται Βέλγιο, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με επιλογές από τρεις άλλους αγώνες.

Αναλυτικά:

Ουγγαρία-Κροατία (19:00)

Στον 5ο όμιλο, Ουγγαρία και Κροατία αναμετρώνται με τους δευτεραθλητές κόσμου να έχουν σαφέστατα το προβάδισμα.

Στην πρεμιέρα ο Μόντριτς και η παρέα του κέρδισαν πιο δύσκολα από το αναμενόμενο το μαχητικό Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο σε όλο το ματς ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Η Ουγγαρία απογοήτευσε στην δική της πρεμιέρα γνωρίζοντας την ήττα από την Σλοβακία με 2-0 και αναγκαστικά θα ψάξει αντίδραση, απέναντι σε μια ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Ποντάρουμε στην ποιότητα και την εμπειρία της Κροατίας που θέλει να δείξει από νωρίς ποιος είναι αφεντικό στον όμιλο.

Προτεινόμενο σημείο: Κροατία win (1,76 στην Parimatch)

Ολλανδία-Γερμανία (21:45)

Το ματς της ημέρας θα γίνει στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία.

Οι οράνιε άρχισαν εντυπωσιακά με ευρεία νίκη (4-0) επί της Λευκορωσίας δικαιώνοντας μας για την προηγούμενη στοιχηματική επιλογή μας, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα.

Σήμερα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα καθώς απέναντι τους έχουν μια παραδοσιακή υπερδύναμη. Τα πάντσερ είχαν ρεπό στην πρώτη αγωνιστική μέρα του ομίλου (έχει πέντε ομάδες) και ταξίδεψαν στην Ολλανδία έχοντας περισσότερο χρόνο προετοιμασίας από τον αντίπαλο τους.

Το παιχνίδι θεωρείται εξαιρετικά αμφίρροπο και θα εμπιστευτούμε τον πλουραλισμό που διαθέτουν οι δύο ομάδες στην επίθεση.

Προτεινόμενο σημείο: GOAL/GOAL (1,62 στην Parimatch) 

Σαν Μαρίνο-Σκωτία (21:45)

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στο Σαν Μαρίνο-Σκωτία.

Οι φιλοξενούμενοι μόνο αν... αυτοκτονήσουν θα χάσουν το τρίποντο από μια τόσο αδύνατη ομάδα και μετά την ήττα (3-0) στην πρεμιέρα από το Καζακστάν δεν έχουν τέτοιο περιθώριο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι μετά την συντριβή (5-0) από την Εθνική μας θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο στην έδρα τους, αλλά δεν εξαρτάται απ’ αυτούς η έκβαση του αγώνα. Το παιχνίδι προσφέρεται για ξέσπασμα για τους Σκωτσέζους και θεωρώ πως δύσκολα το σκορ θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Προτεινόμενο σημείο: Σκωτία -3,5 handicap (2,02 στην Parimatch)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς