(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ) Τριάδα με απόδοση 5/1

Η ρουτίνα των εθνικών πρωταθλημάτων επιστρέφει μετά την παρένθεση για τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2020. Για σήμερα, ο «κουπονάκιας» προτείνει τρία σημεία από Δανία, Κροατία και Ιταλία με συνολική απόδοση 5 προς 1. 

Μίντιλαντ-Νόρτζελαντ (17:00)

Στην Δανία έχουμε πρεμιέρα στα πλέι-οφ, όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής. Η Μίντιλαντ βρίσκεται στο -1 από την Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου και απέναντι στην Νόρτζελαντ δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει στις επιτυχίες προκειμένου να συνεχίσει το κυνήγι της κορυφής. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς και οι πιθανότητες να δούμε πολλά γκολ είναι αρκετές. Ποντάρουμε στη νίκη της Μίντιλαντ, σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2/1 στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: Μίντιλαντ & over 2,5 (2.00)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ίντερ Ζαπρέσιτς (17:30)

Συνεχίζουμε με Κροατία, εκεί που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει αντίπαλο στην προσπάθεια για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Στην έδρα της παραμένει αήττητη σε 14 αγώνες (12 νίκες, 2 ισοπαλίες) και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Κόντρα στην Ίντερ Ζαπρέσιτς θεωρώ πως δεν θα δυσκολευτεί να πάρει εύκολη νίκη που θα συνδυαστεί με αρκετά γκολ.

Προτεινόμενο σημείο: Ντιναμό Ζάγκρεμπ & over 2,5 goals (1,55 στην Parimatch) 

Γιουβέντους-Έμπολι (19:00)

Στην Ιταλία για ακόμα μια χρονιά η Γιουβέντους θα κατακτήσει τον τίτλο δια περιπάτου, την στιγμή που στοχεύει ψηλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα υποδέχεται την Έμπολι για την 29η αγωνιστική, παιγνίδι στο οποίο αναμένουμε να δούμε γκολ, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα της παιγνίδια.

Η Μεγάλη Κυρία κόντρα σε μια υποδεέστερη ομάδα που δίνει μάχη για παραμονή στην κατηγορία είναι σε θέση να βρει αρκετές φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 1,62 το over 2,5 goals στην Parimatch.com.cy, ενώ στο 1,92 βρίσκουμε το συνδυασμό νίκης της Γιούβε και over 2,5 goals.

Προτεινόμενο σημείο: Over 2,5 goals (1,62) 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς