(ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ) Επιλογές απ' την Λατινική Αμερική

Κακή ήταν η χθεσινή μέρα και θα ψάξουμε σήμερα αντίδραση. Αφήσαμε στην άκρη για λίγο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Λατινική Αμερική.

Από το πρωτάθλημα Βολιβίας επιλέξαμε το διπλό της The Strongest απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Aurora. Πέραν της ανωτερότητας τους, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με τους προπορευόμενους και τους δίνουμε το προβάδισμα. Στο 1.80 το διπλό στην Pari Match.

Από το ίδιο πρωτάθλημα, η 2η της βαθμολογίας Blooming φιλοξενεί την Destroyers η οποία εκτός έδρας παραπαίει έχοντας σε έξι αγώνες πέντε ήττες και μια ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 7-20. Οι γηπεδούχοι από την άλλη διατηρούν το απόλυτο με έξι νίκες σε έξι παιγνίδια στην έδρα τους και αν δεν συμβούν πράγματα και θαύματα θα κάνει το εφτά στα εφτά που θα την φέρει στην κορυφή, έστω και σε ισοβαθμία. Ο άσος δίνεται σε τιμές φαβορί (1,48) και θα τον συμπεριλάβουμε στο κουπόνι μας. Αξίζει και το -1 χάντικαπ για όσους θέλουν να ανεβάσουν την απόδοση, αλλά και το ρίσκο.

Στην Χιλή, θα εμπιστευτούμε την πρωταθλήτρια της χώρας  Universidad Catolica η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία. Μπροστά στο κοινό της έχει όλα τα φόντα να κερδίσει την σκληροτράχηλη Curico Unido, κάτι που αν καταφέρει θα δώσει αξία στο μεγάλο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Κόλο Κόλο.  Στο 1.91 ο άσος στην Pari Match.

Το τέταρτο και τελευταίο σημείο μας για σήμερα έρχεται από το Περού με τον άσσο της Sporting Cristal απέναντι στην Deportivo Municipal για την 7η αγωνιστική του Απερτούρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους φετινή απώλεια βαθμών (0-0 με Καντολάο), χθες υποχώρησαν για πρώτη φορά στην 2η θέση και θεωρώ πως η αντίδραση και η επιστροφή τους στην κορυφή θα είναι άμεση. 

Οι ώρες των αγώνων:

00:00 Universidad Catolica - Curico Unido 

00:00 Sporting Cristal – Dep. Municipal 

00:15 Club Aurora - The Strongest 

02:30 Club Blooming - Club Destroyers 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς